Aktuelt

Siste nytt fra Frøiland bygg

Prosjekter

Bytte dører på over 100 boder i Dyre Vaas vei

Tømrerlaget med tømrerbas Andreas i spissen har startet et stort prosjekt i Dyre Vaas vei på Varatun, hvor de skal bytte ut 100 gamle boddører med nye og moderne dører. Dette vil gi borettslagets fasade et skikkelig løft!

12. desember 2023

Følg oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
12 timer siden
Frøiland Bygg

💚Ukens gladnyhet kom tidlig denne uken!

🥳Februar er en skikkelig burdagsmåned for oss her i Frøiland Bygg AS, og i dag er det vår glade og positive selger (samt semi-profesjonelle sjakkspiller) Vidar Lynet Fjermestad som blir 40 år. Når en skal finne de gode og riktige løsningene er Vidar en god mann å tro seg til og vi er veldig glad for å ha han med oss på laget i salgsavdelingen!🎁 Legg igjen en liten gratulasjon, eller en Pepsi Max (favoritten😊), til Vidar i kommentarfeltet! #viskapergodeopplevelser #viskapergodeoppplevelser #viskapergodeopplevelser #frøilandbygg #frøilandbygg ... Vis merVis mindre

💚Ukens gladnyhet kom tidlig denne uken!

🥳Februar er en skikkelig burdagsmåned for oss her i Frøiland Bygg AS, og i dag er det vår glade og positive selger (samt semi-profesjonelle sjakkspiller) Vidar Lynet Fjermestad som blir 40 år. Når en skal finne de gode og riktige løsningene er Vidar en god mann å tro seg til og vi er veldig glad for å ha han med oss på laget i salgsavdelingen!

🎁 Legg igjen en liten gratulasjon, eller en Pepsi Max (favoritten😊), til Vidar i kommentarfeltet!

 #ViSkaperGodeOpplevelser #viskapergodeoppplevelser #viskapergodeopplevelser #frøilandbygg #FrøilandBygg
1 dag siden
Frøiland Bygg

👍fra Devidas og Oddgeir for første utlevering av våre nye arbeidsbiler!

🚐For at våre tømrere trygt skal kunne reise ut og levere de gode og riktige løsningene til våre kunder er det essensielt at skikkelig utstyr er på plass, og finnes det da noe viktigere enn gode arbeidsbiler? Vi mener ikke det. 🔍Vår driftssjef Oddgeir har gått til anskaffelse av nye arbeidsbiler fra Toyota Norge med god hjelp fra Verksmester Thor Erik Radford (i midten av bilde) og Selger Kyrre Langeland (helt til høyre på bildet). Flere biler blir levert ut fortløpende til våre tømrere, så nå er det bare å følge med ute på veiene!🎲Bilen som er avbildet er allerede tatt i bruk og Devidas kan melde om bilen står til en sekser på terningen! Se siste bilde. ... Vis merVis mindre

👍fra Devidas og Oddgeir for første utlevering av våre nye arbeidsbiler!

🚐For at våre tømrere trygt skal kunne reise ut og levere de gode og riktige løsningene til våre kunder er det essensielt at skikkelig utstyr er på plass, og finnes det da noe viktigere enn gode arbeidsbiler? Vi mener ikke det. 

🔍Vår driftssjef Oddgeir har gått til anskaffelse av nye arbeidsbiler fra Toyota Norge med god hjelp fra Verksmester Thor Erik Radford  (i midten av bilde) og Selger Kyrre Langeland (helt til høyre på bildet). Flere biler blir levert ut fortløpende til våre tømrere, så nå er det bare å følge med ute på veiene!

🎲Bilen som er avbildet er allerede tatt i bruk og Devidas kan melde om bilen står til en sekser på terningen! Se siste bilde.
5 dager siden
Frøiland Bygg

💚Ukens gladnyhet!

🥳Vår kjære driftsjef Oddgeir fyller året i dag! Oddgeir er en kjernekar med gode verdier som ligger godt forankret i arbeidet han utfører og vi i Frøiland Bygg er veldig glade for at det er akkurat han som styrer driften hos oss - for han vet å skape gode opplevelser for alle på sin vei!🎁For å få fram samme smil som på bildet, og for å gjøre dagen til driftsjefen så bra som mulig, er det bare å legge igjen en liten gratulasjon! ... Vis merVis mindre

💚Ukens gladnyhet!

🥳Vår kjære driftsjef Oddgeir fyller året i dag! Oddgeir er en kjernekar med gode verdier som ligger godt forankret i arbeidet han utfører og vi i Frøiland Bygg er veldig glade for at det er akkurat han som styrer driften hos oss - for han vet å skape gode opplevelser for alle på sin vei!

🎁For å få fram samme smil som på bildet, og for å gjøre dagen til driftsjefen så bra som mulig, er det bare å legge igjen en liten gratulasjon!
1 uke siden
Frøiland Bygg

🛠Tømrerlærling Casper er godt i gang med teipingen av vindu i Husabergbakken sammen med tømrerbas Rune. Teiping er en viktig del av prosessen for å sikre at luft og regn holdes ute!

🪟Har du ett eller flere vindu som bør byttes? Ta kontakt med oss på våre nettsider www.froilandbygg.no/kontakt eller ring oss på 40 00 35 05💚Ha en strålende mandag alle sammen! #viskapergodeopplevelser #viskapergodeopplevelser #frøilandbygg #frøilandbygg #viskapergodeoppplevelser ... Vis merVis mindre

🛠Tømrerlærling Casper er godt i gang med teipingen av vindu i Husabergbakken sammen med tømrerbas Rune. Teiping er en viktig del av prosessen for å sikre at luft og regn holdes ute!

🪟Har du ett eller flere vindu som bør byttes? Ta kontakt med oss på våre nettsider www.froilandbygg.no/kontakt eller ring oss på 40 00 35 05

💚Ha en strålende mandag alle sammen!

 #ViSkaperGodeOpplevelser #viskapergodeopplevelser #frøilandbygg #FrøilandBygg #viskapergodeoppplevelser
Vis flere