Aktuelt fra Frøiland Bygg

Aktuelt

På Vaulen, et steinkast unna Sørmarka ligger Markveien. Et nydelig område med utsikt over Gandsfjorden og fjelltoppene i Ryfylke.

På Vaulen, et steinkast unna Sørmarka ligger Markveien. Et nydelig område med utsikt over Gandsfjorden og fjelltoppene i Ryfylke.

Tømrer Ørjan Kvalvik har jobbet 10 år hos oss i Frøiland Bygg, og dette ble markert. Det er utrolig flott å ha så dyktige medarbeidere med lang erfaring.

Vi er i mål med rehabilitering av Stokkaveien 67. Arbeid er utført i samarbeid med byantikvaren i Stavanger, og vi har tilbakeført boligblokken til opprinnelige utførelse som 1952.

Har du opplevd at noen lar verktøy, malingsspann, gressklipper og sykler flyte rundt? I høst hadde vi en konkurranse på Facebook, der våre følgere fikk mulighet til å vinne en bod bygget av Krister Njærheim. (verdi kr 25.000,-)

Krister er en dyktig og blid kar som de to siste årene har vært lærling hos oss. Nå har han fått fast jobb etter endt læretid, og vi er så glad for å ha han med videre.

Vi retter opp, skifter alt av tak og vegg i tillegg til å fikse fukt og råteskade. Våre fagfolk står på og fikser opp i alle utfordringer på veien.

Vilde Solbakken Fimreite (23 år) startet nylig opp som lærling hos oss. Hun har tidligere studert i to år.

Rune Arnesen og Espen Ingvaldsen var nylig ute hos en kunde i Stavanger som hadde fått en stor sprekk i vinduet i stua.

Utvendig kledning holder i mange år, men det stadig mer ekstreme været øker risikoen for råte og fuktskader – derfor bør du regelmessig sjekke kledningens tilstand.