Tips og råd

Sliter du med at det er for varmt i boligen?

Vindu fra Gilje på prosjektet vårt i Vestringen på Nærbø

Når sommervarmen slår til og gradestokken kryper over 20 grader, kan det fort bli ubehagelig varmt inne i boligen. Mange opplever at temperaturen innendørs blir uutholdelig, selv med åpne vinduer og bruk av vifter. Visste du at løsningen kan ligge i vinduene dine?

Har du feil vindu?

Det er mange som ikke tenker over hvilken stor påvirkning vinduene har på inneklimaet, dette gjelder like mye sommer som vinter. Gamle eller dårlige vinduer kan slippe inn mye varme, spesielt hvis de har enkle glassruter. I slike tilfeller kan varmen fra solen strømme fritt inn i boligen, noe som gjør det vanskelig å holde en komfortabel temperatur.

Fordelene med oppgraderte vinduer

En av de mest effektive måtene å redusere varmeinnslipp på er å oppgradere til 3-lags glass med integrert solskjerming. 3-lags glass har bedre isolasjonsegenskaper enn enkle eller doble glassruter, noe som betyr at de slipper inn mindre varme om sommeren og holder bedre på varmen om vinteren. Når solskjermingen er integrert i vinduet, gir det en enda bedre beskyttelse mot varmeinnstråling.

  • Bedre isolasjon: 3-lags glass holder boligen svalere om sommeren og varmere om vinteren.
  • Redusert energiforbruk: Mindre behov for kjøling om sommeren og oppvarming om vinteren.
  • Økt komfort: En jevnere innetemperatur gjør boligen mer behagelig å oppholde seg i, uansett værforhold.

Så hvordan fungerer integrert solskjerming?

Integrert solskjerming er en innovativ løsning der solskjermingen er innebygd i selve vinduet. Dette kan være i form av spesielle belegg på glasset eller mekaniske løsninger som persienner mellom glasslagene. Disse løsningene er effektive til å blokkere eller reflektere solens stråler før de når innsiden av boligen, noe som i stor grad reduserer varmeinnslippet.

  • Usynlig beskyttelse: Integrert solskjerming påvirker ikke vinduets estetikk.
  • Enkel betjening: Mange integrerte systemer kan betjenes med fjernkontroll eller automatiske sensorer.
  • Lang levetid: Solskjermingen er beskyttet inne i vinduet, noe som gir lang holdbarhet og minimalt vedlikehold.

Vindu fra Gilje på vårt prosjekt i Opheimsgata

Benytt deg av vårt kampanjetilbud på vindu i dag!

Akkurat nå har vi en kampanje på vinduer hvor du som kunde får kr. 4000 i avslag per vindu dersom du bestiller vindusbytte fra oss, her vil det være mulig å få høykvalitetsvinduer med 3-lags glass som har integrert solskjerming til en gunstig pris. Dette er en gyllen mulighet til å oppgradere boligen og gjøre den mer komfortabel, samtidig som du sparer penger på strømregningen.

Ta kontroll over innetemperaturen

Ikke la sommervarmen ødelegge komforten i hjemmet ditt. Oppgrader til 3-lags glass med integrert solskjerming i dag, og opplev en svalere og mer behagelig bolig.

Kontakt oss for mer informasjon og bestill en befaring.