Tjenester

Tilbygg og garasje

Tomter blir stadig mindre, og desto viktigere kan det være å utnytte dem best mulig.

Utnytt tomten til fulle med god planlegging

Har du behov for et trygt sted for gliset, eller kanskje mer plass til en voksende familie? Vi er her for deg i alle livets faser, også når du ikke vet helt selv hva du trenger. 

Vi elsker å ta vare på hus og vi elsker å ta vare på kundene våre! La oss begynne allerede nå: Her er en oversikt over hva du kan regne med i et samarbeid med Frøiland Bygg.

Garasje

Garasjen kan brukes til mer enn parkering!

En garasje gir et trygt og beskyttet sted for kjøretøyet ditt, men den kan også brukes til mer enn bare å parkere bilen! Det kan være et ideelt sted for oppbevaring, å drive hobbyer eller prosjekter, et treningsstudio eller til og med et lekeområde for barna.

Hvilken type garasje kan jeg bygge? 

Garasjer kan bygges i alle størrelser og fasonger. Her er det bare kreativiteten og kommunen som setter grenser. Reguleringsplaner og tillatelser varierer avhengig av området du bor i. Det er nødvendig å sjekke reguleringsplaner med kommunen og søke om tillatelser før du starter byggingen. Dette kan vi hjelpe deg med.

Les mer om søknadsplikt for garasje her. 

Hva du skal bruke garasjen til er opp til deg. Har du en idé? Ikke vær redd for å kladde ned noen linjer selv! Våre arkitekter kan jobbe ut ifra håndtegnede skisser og er eksperter på å sette tanker på papir.

Tilbygg

Har det blitt trangt om plassen? 

Det finnes utallige løsninger når du har behov for å øke boarealet hjemmet eller på hytta. Hva med en ekstra stue, et nytt soverom, en kjellerstue eller et eget hjemmekontor?

Enten du har behov for en ekstra etasje, et nytt rom eller bare et enkelt karnapp å skape flere gode opplevelser i, bruker vi tid på å få det nøyaktig som du har tenkt.

Når det gjelder tilbygg er det bare kreativiteten (og kommunen…) som setter grenser. Tilbygg er søknadspliktig og dette kan vi hjelpe deg med.

Her kan du lese mer om søkeplikt for tilbygg

Frøiland Bygg-metoden

Å investere i fornying av bolig kan bety mye penger for de fleste av oss. For noen kan det også tære på nattesøvnen. Engstelsen bunner ofte i mangel på kjennskap til prosessen – dette vil vi gjøre noe med!

Enten du skal i gang med en total makeover eller bare vil bytte et par vinduer, kan du sjekke ut vår hjemmesnekrede 5-stegs metode for hvordan vi løser et oppdrag.