Ta en sjekk av vinduene!

Vi ville bare minne deg på at det kan være lurt å bruke de varme dagene vi har foran oss til å ta en sjekk av vinduene i hjemmet ditt. Når solen står på og fasaden tørker opp etter en fuktig vinter vil en inspeksjon kunne avdekke potensielle problemer med vinduene dine. Slike problemer synliggjøres i form av skader, kondens, nedsatt brukevervennlighet, utseende og alder, fukt og mugg eller energiinneffektivitet. For å gjøre dette enkelt for deg har vi laget en sjekkliste. Sjekklisten finner du ved å bla nedover.

Hvis du ikke ønsker å gjøre gjennomføre denne sjekken selv eller ønsker ekstra betryggelse gjennom å prate med en fagkyndig, så er det bare å ringe oss eller sende inn kontaktinformasjon i skjemaet.

Ring oss på 40 00 35 05 eller send en melding via kontaktskjemaet under.

Her er 6 områder du bør sjekke!

1. Skader

Se etter sprekker, råte eller flassing av maling på rammene. Ripete eller sprukket glass er også tegn på at noe er galt.

2. Kondens eller punktering

Kondens mellom glasslagene kan bety at forseglingen er ødelagt. Kanskje vinduet ditt er punktert?

3. Brukervennlighet

Hvis vinduene er vanskelige å åpne eller lukke, kan det være problemer med hengsler og låser. Kjenner du trekk rundt vinduene, kan det bety at de ikke isolerer godt nok.

4. Energieffektivitet

Høye energikostnader kan komme av gamle vinduer som slipper ut mye varme. Hvis det er kaldt nær vinduene om vinteren, kan det tyde på varmetap gjennom vinduene.

5. Fukt og mugg

Ser du tegn på fukt eller mugg rundt vinduene, kan det bety lekkasje eller dårlig ventilasjon.

6. Utseende og alder

Hvis vinduene ser gamle eller utdaterte ut, kan nye vinduer gi huset et friskere utseende. Vinduene varer vanligvis 15-20 år, avhengig av kvalitet og vedlikehold. Dersom vinduene dine er eldre enn dette kan det være på tide å bytte.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Har du/dere noen spørsmål eller bekymringer? Fyll ut skjemaet og legg gjerne ved bilder av det dere ønsker hjelp med eller svar på hvis dere har det! Vi vil innen kort tid ta kontakt med dere på telefon for å bli kjent med dere. Normalt vil vi kunne avdekke og klarere veldig mye allerede i telefonsamtalen.

Hvor befinner ditt prosjekt seg?
Hvilken tjeneste eller tjenester trenger du hjelp med?
Du kan velge så mange du vil!

Maximum file size: 6MB

Tillatte filtyper: PDF, DOC(X), JPG/JPE/JPEG, GIF, PNG.
Maks filstørrelse: 6 MB. Maks antall filer: 6 stk.

Kontaktinformasjon

Nå trenger vi bare kontaktinfo, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Section

Section

Vil du legge til en kontaktperson nr. 2?

*Betingelser og vilkår gjelder.

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av

Utmerket
Ifølge 81 anmeldelser
Åshild Vikse
Åshild Vikse
23. Juni, 2024
Jeg har bare positive ting å si om Frøyland Bygg . Hele veien fra henvendelse til prosjekt ble utført . Kjempeflinke folk som viste stor interesse for å få installert nye vinduer hos meg på en trygg og dyktig måte .er godt fornøyd å kan anbefale andre til å bruke de.
jim birkedal
jim birkedal
13. Juni, 2024
Frøyland Bygg reparerte vår vannlekkasje raskt og arbeidet bar preg av godt håndtverk. Meget fornøyd med resultatet.
Bjørnar Lingjerde
Bjørnar Lingjerde
23. Mai, 2024
Frøyland Bygg har renovert hus og garasjetakene våre senvinter/våren 2024. Det ble revet ned til og med isolasjonen under krevende vinterforhold. Bas og tømrere har vert utrolig dedikerte og nøyaktige gjennom hele prosessen. Utfordrende vintervær og uforutsette utbedringer ble tatt på strak arm med ryddige avklaringer med prosjektleder Christer som har sørget for ryddige prosesser i alle ledd. At de stiller med dedikert prosjektleder var den viktigste grunnen til at vi valgte Frøyland Bygg. I tillegg ble vi lovet at eventuelle følgeskader som en sjelden gang kan oppstå under vinterarbeid med åpne tak skulle ordnes opp i uten diskusjon og dette var viktig for oss. Det oppsto noen mindre vannlekkasjer ved vindu og i entre til tross for dobble presenninger og gode overlapper. Disse ble umiddelbart stoppet selv etter arbeidstid og utbedret raskt etter dette og det er bedre enn det var før. Ansvar knyttet til dette var det ingen diskusjon om, at taket er tett under hele prosessen er Frøylands ansvar. Topp folk, topp prosess og 100% ryddighet i alle ledd! Anbefales på det sterkeste!
Olav Nessa
Olav Nessa
21. Mai, 2024
Skifting av vindu ble utført til avtalt tid. Rask og flink tømrer, nydelig arbeid! Nytt besøk av Frøiland bygg nå i mai. Skifting av terrasse: Raskt og nydelig arbeid, dyktige og hyggelige tømrere. Flott service!
Otto Olav
Otto Olav
19. April, 2024
Ekstremt hyggelig, slipper folk frem i trafikken
Per Einar Kanestrøm
Per Einar Kanestrøm
28. Mars, 2024
Vi har hatt tre oppdrag via Frøyland Bygg de siste 2 årene. Veldig gode erfaringer. Skifting av kledning, etterisolering, skifte av vinduer, ytterdør etc. De kom med gode forslag til løsning, og leverte som avtalt / forventet. Dyktige og hyggelige fagfolk som gjorde jobbene. Anbefales.
Anders Gustavsen
Anders Gustavsen
18. Mars, 2024
Jeg har fått utvidet terrassen, og satt opp gjerde/levegger, m.m.. Veldig bra og pent utført arbeid av Aleksander Erikkson. Det jeg særlig setter pris på er punktligheten og kommunikasjonen underveis. Erfaringsmessig er kanskje ikke alle håndtverkere like flike til å være punktlige og komme på avtalt tidspunkt, m.m. men her har Aleksander imponert. De varmeste anbefalinger. Og jeg kommer garantert til å bruke han igjen når jeg skal pusse opp og/eller trenger bistand av snekker :)
Tiffany Miller
Tiffany Miller
24. Januar, 2024
Very impressed with both the customer service of Frøiland Bygg and the craftsmanship of Are and Devidas. We felt included and listened to in the process. Working on an old home is not easy, and they made the process go smoothly. The attention to detail was fantastic and at the end of every day our house was left clean and as livable as possible during renovation. Really happy and would highly recommend. Thank you very much!
Trond Arthur Vatsvåg
Trond Arthur Vatsvåg
22. Desember, 2023
Frøiland Bygg har hatt et mindre oppdrag for oss. Det har vært en ryddig prosess fra start til slutt. Fagfolkene kom på avtalt tid, gjorde bra arbeid, og ryddet fint opp etter seg. Vi kan trygt anbefale Frøiland Bygg.