Om oss

Om Frøiland Bygg

Vi er Frøiland Bygg, og vi er håndverkere som elsker å ta vare på hjem! Med lang erfaring og høy fagkompetanse bygger vi med omsorg for menneske, material og miljø.

Vi skaper gode opplevelser

Frøiland bygg er en familieeid byggmesterbedrift etablert i Stavanger i 2006. Det som skiller oss fra resten er at vi har definert vår egen nisje: Vi utfører utvendig fornyings- og bevaringsarbeid på private boliger. Det betyr at vi noen ganger må takke nei til innvendige oppdrag, men også at vi har mer tid til å spisse og finpusse våre tjenester og prosesser

Vårt mål er ikke å konkurrere på pris, men på kvalitet og helhetsopplevelse. Derfor har vi også skreddersydd en kundereise som tar tjenestene våre til neste nivå. Tak er ikke tak, kledning er ikke kledning, terrasse er ikke terrasse – og fagfolk er ikke fagfolk.

Du har sikkert skjønt det allerede, men vi er håndverkere som går den ekstra milen for å oppfylle dine ønsker og drømmer. Dette er det vi brenner for; å skape gode opplevelser.

Våre verdier

Å vise omsorg er grunnpilaren i alt vi gjør. Vi skal også kjennetegnes som arbeidsvillige, kvalitetsbevisste, pålitelige og lærevillige.

Vår lidenskap

Med gode verdier forankret i vår kultur, har vi bygget fundamentet for vår felles lidenskap: Å skape gode opplevelser. Alle som samhandler med Frøiland Bygg skal oppleve oss som en gjeng med stødige hender og faste håndtrykk. Det gjelder både kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Vår nisje

Gjennom godt samarbeid i hele bedriften har vi kartlagt hva vi kan, hva vi liker og hvor vi treffer kundene våre best. Dette viser en tydelig retning og ambisjon om å være den foretrukne leverandøren av utvendig bevaring og fornyelse av privatboliger.

Frøiland Bygg-metoden

Å investere i fornying av bolig kan bety mye penger for de fleste av oss. For noen kan det også tære på nattesøvnen. Engstelsen bunner ofte i mangel på kjennskap til prosessen – dette vil vi gjøre noe med!

Enten du skal i gang med en total makeover eller bare vil bytte et par vinduer, kan du sjekke ut vår hjemmesnekrede 5-stegs metode for hvordan vi løser et oppdrag.

Vi satser på lærlinger

Frøiland Bygg er godkjent lærlingbedrift og satser stort på fremtidens tømrere. Vi håper og tror de blir gode fagfolk hos oss, som etter hvert vil bli baser og tømrere som kan fortsette å skape gode opplevelser i lang tid fremover.

Vi tar imot både skolelærlinger og voksenlærlinger. Uansett løp legger vi til rette for at lærlinger kan samles til fellesmøte på kontoret annenhver måned. Det er en fin anledning til å gå gjennom viktige ting. Mye tømrerfaglig, men også prosjekter, kundeprosesser og ikke minst HMS.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret Rogaland om oppfølgingen av lærlinger, så de får en best mulig utdannelse hos oss.

Kunne du tenke deg å bli en del av vårt lærlingfelleskap? Hør på voksenlærling Vilde! 

«Det kjekkeste med å være på jobb er at det er en veldig variert hverdag, man opplever mestringsfølelse og ser kontinuerlig fremdrift. Jeg synes det er veldig kjekt å være jente i tømrerfaget, men er i dag den eneste i firmaet. Det hadde vært kjekt med flere, for jeg tenker at det er fint med en god blanding av både jenter og gutter. Håper at flere jenter har lyst til å bli tømrere – som meg!»

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av

Utmerket
Ifølge 81 anmeldelser
Åshild Vikse
Åshild Vikse
23. Juni, 2024
Jeg har bare positive ting å si om Frøyland Bygg . Hele veien fra henvendelse til prosjekt ble utført . Kjempeflinke folk som viste stor interesse for å få installert nye vinduer hos meg på en trygg og dyktig måte .er godt fornøyd å kan anbefale andre til å bruke de.
jim birkedal
jim birkedal
13. Juni, 2024
Frøyland Bygg reparerte vår vannlekkasje raskt og arbeidet bar preg av godt håndtverk. Meget fornøyd med resultatet.
Bjørnar Lingjerde
Bjørnar Lingjerde
23. Mai, 2024
Frøyland Bygg har renovert hus og garasjetakene våre senvinter/våren 2024. Det ble revet ned til og med isolasjonen under krevende vinterforhold. Bas og tømrere har vert utrolig dedikerte og nøyaktige gjennom hele prosessen. Utfordrende vintervær og uforutsette utbedringer ble tatt på strak arm med ryddige avklaringer med prosjektleder Christer som har sørget for ryddige prosesser i alle ledd. At de stiller med dedikert prosjektleder var den viktigste grunnen til at vi valgte Frøyland Bygg. I tillegg ble vi lovet at eventuelle følgeskader som en sjelden gang kan oppstå under vinterarbeid med åpne tak skulle ordnes opp i uten diskusjon og dette var viktig for oss. Det oppsto noen mindre vannlekkasjer ved vindu og i entre til tross for dobble presenninger og gode overlapper. Disse ble umiddelbart stoppet selv etter arbeidstid og utbedret raskt etter dette og det er bedre enn det var før. Ansvar knyttet til dette var det ingen diskusjon om, at taket er tett under hele prosessen er Frøylands ansvar. Topp folk, topp prosess og 100% ryddighet i alle ledd! Anbefales på det sterkeste!
Olav Nessa
Olav Nessa
21. Mai, 2024
Skifting av vindu ble utført til avtalt tid. Rask og flink tømrer, nydelig arbeid! Nytt besøk av Frøiland bygg nå i mai. Skifting av terrasse: Raskt og nydelig arbeid, dyktige og hyggelige tømrere. Flott service!
Otto Olav
Otto Olav
19. April, 2024
Ekstremt hyggelig, slipper folk frem i trafikken
Per Einar Kanestrøm
Per Einar Kanestrøm
28. Mars, 2024
Vi har hatt tre oppdrag via Frøyland Bygg de siste 2 årene. Veldig gode erfaringer. Skifting av kledning, etterisolering, skifte av vinduer, ytterdør etc. De kom med gode forslag til løsning, og leverte som avtalt / forventet. Dyktige og hyggelige fagfolk som gjorde jobbene. Anbefales.
Anders Gustavsen
Anders Gustavsen
18. Mars, 2024
Jeg har fått utvidet terrassen, og satt opp gjerde/levegger, m.m.. Veldig bra og pent utført arbeid av Aleksander Erikkson. Det jeg særlig setter pris på er punktligheten og kommunikasjonen underveis. Erfaringsmessig er kanskje ikke alle håndtverkere like flike til å være punktlige og komme på avtalt tidspunkt, m.m. men her har Aleksander imponert. De varmeste anbefalinger. Og jeg kommer garantert til å bruke han igjen når jeg skal pusse opp og/eller trenger bistand av snekker :)
Tiffany Miller
Tiffany Miller
24. Januar, 2024
Very impressed with both the customer service of Frøiland Bygg and the craftsmanship of Are and Devidas. We felt included and listened to in the process. Working on an old home is not easy, and they made the process go smoothly. The attention to detail was fantastic and at the end of every day our house was left clean and as livable as possible during renovation. Really happy and would highly recommend. Thank you very much!
Trond Arthur Vatsvåg
Trond Arthur Vatsvåg
22. Desember, 2023
Frøiland Bygg har hatt et mindre oppdrag for oss. Det har vært en ryddig prosess fra start til slutt. Fagfolkene kom på avtalt tid, gjorde bra arbeid, og ryddet fint opp etter seg. Vi kan trygt anbefale Frøiland Bygg.