Om oss

Om Frøiland Bygg

Vi er Frøiland Bygg, og vi er håndverkere som elsker å ta vare på hjem! Med lang erfaring og høy fagkompetanse bygger vi med omsorg for menneske, material og miljø.

Vi skaper gode opplevelser

Frøiland bygg er en familieeid byggmesterbedrift etablert i Stavanger i 2006. Det som skiller oss fra resten er at vi har definert vår egen nisje: Vi utfører utvendig fornyings- og bevaringsarbeid på private boliger. Det betyr at vi noen ganger må takke nei til innvendige oppdrag, men også at vi har mer tid til å spisse og finpusse våre tjenester og prosesser

Vårt mål er ikke å konkurrere på pris, men på kvalitet og helhetsopplevelse. Derfor har vi også skreddersydd en kundereise som tar tjenestene våre til neste nivå. Tak er ikke tak, kledning er ikke kledning, terrasse er ikke terrasse – og fagfolk er ikke fagfolk.

Du har sikkert skjønt det allerede, men vi er håndverkere som går den ekstra milen for å oppfylle dine ønsker og drømmer. Dette er det vi brenner for; å skape gode opplevelser.

Våre verdier

Å vise omsorg er grunnpilaren i alt vi gjør. Vi skal også kjennetegnes som arbeidsvillige, kvalitetsbevisste, pålitelige og lærevillige.

Vår lidenskap

Med gode verdier forankret i vår kultur, har vi bygget fundamentet for vår felles lidenskap: Å skape gode opplevelser. Alle som samhandler med Frøiland Bygg skal oppleve oss som en gjeng med stødige hender og faste håndtrykk. Det gjelder både kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Vår nisje

Gjennom godt samarbeid i hele bedriften har vi kartlagt hva vi kan, hva vi liker og hvor vi treffer kundene våre best. Dette viser en tydelig retning og ambisjon om å være den foretrukne leverandøren av utvendig bevaring og fornyelse av privatboliger.

Frøiland Bygg-metoden

Å investere i fornying av bolig kan bety mye penger for de fleste av oss. For noen kan det også tære på nattesøvnen. Engstelsen bunner ofte i mangel på kjennskap til prosessen – dette vil vi gjøre noe med!

Enten du skal i gang med en total makeover eller bare vil bytte et par vinduer, kan du sjekke ut vår hjemmesnekrede 5-stegs metode for hvordan vi løser et oppdrag.

Vi satser på lærlinger

Frøiland Bygg er godkjent lærlingbedrift og satser stort på fremtidens tømrere. Vi håper og tror de blir gode fagfolk hos oss, som etter hvert vil bli baser og tømrere som kan fortsette å skape gode opplevelser i lang tid fremover.

Vi tar imot både skolelærlinger og voksenlærlinger. Uansett løp legger vi til rette for at lærlinger kan samles til fellesmøte på kontoret annenhver måned. Det er en fin anledning til å gå gjennom viktige ting. Mye tømrerfaglig, men også prosjekter, kundeprosesser og ikke minst HMS.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret Rogaland om oppfølgingen av lærlinger, så de får en best mulig utdannelse hos oss.

Kunne du tenke deg å bli en del av vårt lærlingfelleskap? Hør på voksenlærling Vilde! 

«Det kjekkeste med å være på jobb er at det er en veldig variert hverdag, man opplever mestringsfølelse og ser kontinuerlig fremdrift. Jeg synes det er veldig kjekt å være jente i tømrerfaget, men er i dag den eneste i firmaet. Det hadde vært kjekt med flere, for jeg tenker at det er fint med en god blanding av både jenter og gutter. Håper at flere jenter har lyst til å bli tømrere – som meg!»

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av

Utmerket
Ifølge 67 anmeldelser
Kenneth Anderson
Kenneth Anderson
1. September, 2023
Vi har skiftet ut 18 vinduer i huset. De hyggelige og dyktige karene fra Frøiland Bygg gjorde avtalt arbeid av høy kvalitet til avtalt tid og pris. Det var bra kommunikasjon under hele prosessen. Vi er godt fornøyde med resultatet.
B G
B G
28. Juni, 2023
Vi hadde en stor utfordring med boligen vår og så behovet for profesjonell hjelp. Grunnet boligens historie og arbeidets kompleksitet var det veldig viktig for oss at de som jobbet her var dyktige og ville gjennomføre prosjektet på en god måte. Jeg fikk befaring fra Vidar som var hyggelig og framstod som han hadde god kunnskap og vilje til å yte sitt beste for kunden. Jeg inngikk kontrakt med de og fikk et oversiktlig tilbud der det kom tydelig fram hva som var inkludert og hva som ikke var inkludert. Videre var det beskrevet potensielle punkter som ville gi økt kostnader dersom ting var verre enn hva de kunne se. Jeg opplevde denne prosessen som veldig ryddig og uten overraskelser. Arbeidet ble utført av Are som fikk hjelp fra flere arbeidere. Alt jeg så av det som ble gjort er akkurat hva man ønsker fra snekkere. Veldig dyktige folk, hyggelige, profesjonelle og mye yrkesstolthet. Jeg kunne se at alle de ansatte trivdes veldig godt som ansatte i Frøiland Bygg, og det følte jeg gjenspeilte seg i kvaliteten på arbeidet. Det var i utføring av dette arbeidet mange utfordringer som gjorde at de fikk bryne seg godt da utfordringene stod i kø. Men Are og Vidar var alltid rolig, ryddige, pålitelige og ga god oppfølging og informasjon underveis. Jeg må ta av meg hatten for de og si tusen takk for alt arbeidet og jeg er utrolig glad for at jeg valgte Frøiland Bygg. Jeg kan ikke annet enn å rose Vidar, Are, Vilde, Eirik og de andre fra Frøiland Bygg for hva de har gjort gjennom hele prosessen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg kan trygt anbefale Frøiland Bygg og jeg ønsker gjerne å benytte meg av deres tjenester igjen. Der var gøy og lærerikt å ha dere her.
Alexandra Elisabeth Myhre
Alexandra Elisabeth Myhre
6. Juni, 2023
Vi fikk flyttet et soverommet fra 2 etg til 3 etg, slik at vi fikk åpen løsning mellom stue og kjøkken. Utrolig dyktige fagfolk, veldig fornøyd med sluttresultatet og kommunikasjon i prossessen. Høyst anbefalt! Vil absolutt bruker Frøiland Bygg igjen hvis vi skal ordne noe mer 🙂
Tor Saltnes Skram Ellingsen
Tor Saltnes Skram Ellingsen
5. Juni, 2023
Skift av vindu, terrassedør og kledning. Rask og effektiv, møtte opp på først anslått tidspunkt uten forsinkelser. Nøye og skikkelig arbeid, anbefales.
K G
K G
22. Mars, 2023
Byttet råtten takdrager,lagt nytt tak, løftet tak på tilbygg og bygd nytt inngangsparti på 71 år gammel hytte på Usken. Vi er kjempefornøyde med arbeidet utført sv Frøyland bygg.
Jan Frøyland
Jan Frøyland
14. Mars, 2023
Frøiland bygg har helt siden vi tok kontakt med dem vært veldig proffesjonelle og minst like imøtekommende å hyggelige. Vi kontaktet dem for å gjøre en carport om til en stue. Terningkast 7. Rune har alltid svart på våre spørsmål og hatt kontakt med oss gjennom hele prossessen 🙂 tusen takk for den fantastiske servicen som man absolutt ikke kan ta for gitt alle steder 😃
Kristian Johannessen
Kristian Johannessen
17. Januar, 2023
Frøiland Bygg v/MIKAEL THORARENSEN var en fornøyelse å benytte seg av! God kommunikasjon fra dag1, møtte opp på befaring selv ved LANG reisevei for å ende opp med å gi gode råd og veivisning! Tusen takk for enestående samarbeid!
Ole André Vadla Ravnås
Ole André Vadla Ravnås
9. Januar, 2023
Hjalp oss med etterisolering av gamle dører og vinduer. Vi er strålende fornøyd med resultatet — hjemmet vårt er nå lunere enn noen gang før. Også veldig imponert av kommunikasjon og punktlighet. Anbefales!
Leif Ove Rustgaard
Leif Ove Rustgaard
13. Desember, 2022
Vidar kom til avtalt tid og leverte et godt tilbud etter grundig befaring. Oppdraget bestod av bytting av vinduer, samt generell vedlikehold med utstkiftng av lister, retting av verandadør, retting av port i hage m.m. Are og Eirik gjorde en god jobb, til avtalt tid, men god kvalitet. God kommunikasjon fra Frøiland Bygg både før, under og etter jobben. Jeg anbefaler Frøiland Bygg, og kommer til bruke de i fremtiden også.
Katrine Nøtteliten
Katrine Nøtteliten
29. November, 2022
Trengte å få byttet 7 vinduer og en terrassedør og Trengte dermed dyktige fagfolk. Så i jakten på rett folk for jobben så ble jeg varmt anbefalt Frøiland av venner. Fikk raskt respons og følte at meg og prosjektet mitt var ivaretatt allerede fra første samtale. Gjennom hele prosessen har jeg opplevd god dialog og oppfølging. Det har føltes trygt og godt og ha Oddgeir på befaring, Ruben, Teddy og lærling Benjamin ute hos meg for å sørge for at alt blir gjort ordentlig for seg. Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble utført. Synes de var ordentlige og dyktige tømrere som vet hva de holder på med. En stor del av grunnen for at jeg valgte Frøiland var nettopp pga dems verdi om å skape gode opplevelser, og ha omsorg, noe jeg synes er unikt og utrolig kult å gå for i et firma. Jeg kan varmt anbefale Frøiland og de herlige ansatte som jobber og står på!