Om oss

Om Frøiland Bygg

Vi er Frøiland Bygg, og vi er håndverkere som elsker å ta vare på hjem! Med lang erfaring og høy fagkompetanse bygger vi med omsorg for menneske, material og miljø.

Vi skaper gode opplevelser

Frøiland bygg er en familieeid byggmesterbedrift etablert i Stavanger i 2006. Det som skiller oss fra resten er at vi har definert vår egen nisje: Vi utfører utvendig fornyings- og bevaringsarbeid på private boliger. Det betyr at vi noen ganger må takke nei til innvendige oppdrag, men også at vi har mer tid til å spisse og finpusse våre tjenester og prosesser

Vårt mål er ikke å konkurrere på pris, men på kvalitet og helhetsopplevelse. Derfor har vi også skreddersydd en kundereise som tar tjenestene våre til neste nivå. Tak er ikke tak, kledning er ikke kledning, terrasse er ikke terrasse – og fagfolk er ikke fagfolk.

Du har sikkert skjønt det allerede, men vi er håndverkere som går den ekstra milen for å oppfylle dine ønsker og drømmer. Dette er det vi brenner for; å skape gode opplevelser.

Våre verdier

Å vise omsorg er grunnpilaren i alt vi gjør. Vi skal også kjennetegnes som arbeidsvillige, kvalitetsbevisste, pålitelige og lærevillige.

Vår lidenskap

Med gode verdier forankret i vår kultur, har vi bygget fundamentet for vår felles lidenskap: Å skape gode opplevelser. Alle som samhandler med Frøiland Bygg skal oppleve oss som en gjeng med stødige hender og faste håndtrykk. Det gjelder både kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Vår nisje

Gjennom godt samarbeid i hele bedriften har vi kartlagt hva vi kan, hva vi liker og hvor vi treffer kundene våre best. Dette viser en tydelig retning og ambisjon om å være den foretrukne leverandøren av utvendig bevaring og fornyelse av privatboliger.

Frøiland Bygg-metoden

Å investere i fornying av bolig kan bety mye penger for de fleste av oss. For noen kan det også tære på nattesøvnen. Engstelsen bunner ofte i mangel på kjennskap til prosessen – dette vil vi gjøre noe med!

Enten du skal i gang med en total makeover eller bare vil bytte et par vinduer, kan du sjekke ut vår hjemmesnekrede 5-stegs metode for hvordan vi løser et oppdrag.

Vi satser på lærlinger

Frøiland Bygg er godkjent lærlingbedrift og satser stort på fremtidens tømrere. Vi håper og tror de blir gode fagfolk hos oss, som etter hvert vil bli baser og tømrere som kan fortsette å skape gode opplevelser i lang tid fremover.

Vi tar imot både skolelærlinger og voksenlærlinger. Uansett løp legger vi til rette for at lærlinger kan samles til fellesmøte på kontoret annenhver måned. Det er en fin anledning til å gå gjennom viktige ting. Mye tømrerfaglig, men også prosjekter, kundeprosesser og ikke minst HMS.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret Rogaland om oppfølgingen av lærlinger, så de får en best mulig utdannelse hos oss.

Kunne du tenke deg å bli en del av vårt lærlingfelleskap? Hør på voksenlærling Vilde! 

«Det kjekkeste med å være på jobb er at det er en veldig variert hverdag, man opplever mestringsfølelse og ser kontinuerlig fremdrift. Jeg synes det er veldig kjekt å være jente i tømrerfaget, men er i dag den eneste i firmaet. Det hadde vært kjekt med flere, for jeg tenker at det er fint med en god blanding av både jenter og gutter. Håper at flere jenter har lyst til å bli tømrere – som meg!»

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av

Utmerket
Ifølge 73 anmeldelser
Trond Arthur Vatsvåg
Trond Arthur Vatsvåg
22. Desember, 2023
Frøiland Bygg har hatt et mindre oppdrag for oss. Det har vært en ryddig prosess fra start til slutt. Fagfolkene kom på avtalt tid, gjorde bra arbeid, og ryddet fint opp etter seg. Vi kan trygt anbefale Frøiland Bygg.
Lars Ole Reve
Lars Ole Reve
18. Desember, 2023
Sendte søknad på nett, Vidar tok kontakt rimelig kjapt så avtalte vi hva som skulle gjøres. Ikke mange dager etter kom tilbudet som var overkommelig å di kunne sette igang kort tid etter, 2-3 uker. Vi kom med litt ekstra vi ville gjøre når vi først var igang å dette tok di på strak arm. Kjempe fornøyde fra start til slutt. Gode folk! Christer fra kontoret holdt god kontakt gjennom projektet og samme gjorde Erlend og Benjamin som var på taket. Vi er kjempe fornøyde med resultatet vi fikk fra Frøiland Bygg og det ble slik som vi avtalte og så for oss. Takk for hjelpen! Anbefales!
Tonje Sandved
Tonje Sandved
13. Desember, 2023
Frøyand bygg byttet ytterdør og 4 vinduer hos meg. Raskt og effektivt og ryddig. Jeg er veldig fornøyd. Peter og Teddy var koselige, hjelpsomme og imøtekommende . Ikke alle som har jobbet her jeg steker vafler til , men de fortjente det. Anbefaler dere på det varmeste. God jul 😊🎄
Tine Simi Brun
Tine Simi Brun
4. Desember, 2023
Måtte rive en gammel garasje og fikk bygget et fin platting isteden. Kommunikasjonen var svært god - rask å svare, og vi fikk diskutert ulike løsninger. De tok seg av kommunikasjon med kommunen angående tillatelser, og var svært god med naboene gjennom hele prosessen. De jobbet effektivt og jeg er svært fornøyd med resultatet. Takk!
Bjarne Jensen
Bjarne Jensen
1. Desember, 2023
Skiftet inngangsdør og 6 vinduer. Veldig proft og bra utført arbeid. Ryddet veldig fint, og tok med seg alt det som ble skiftet ut.
Knut Myklestad
Knut Myklestad
13. November, 2023
Da er vindusprosjektet vårt ferdig i Stavanger. Frøiland Bygg har nok en gang levert et 100% ferdig prosjekt til oss ihht. tid og kost. Fantastiske tømrer som Rune og Eirik skal man lete lenge etter. De er strukturerte og fagfolk på sin hals. 10 stk. vinduer er byttet ut og innvendig går det ikke an å se at vinduene er blitt byttet. Vi så for oss at alle innvendige karmer og vegger måtte sparkles, pusses og males. Ingenting å gjøre innvendig, helt fantastisk. Arbeidet er utført med høy faglig kompetanse og nøyaktighet. Tusen takk for hjelpen.
Mats Weigner Thrane Olafsen
Mats Weigner Thrane Olafsen
20. Oktober, 2023
Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort på var terrasse/balkong, nøye arbeid på en utfordrende gammel terrasse.
Kenneth Anderson
Kenneth Anderson
1. September, 2023
Vi har skiftet ut 18 vinduer i huset. De hyggelige og dyktige karene fra Frøiland Bygg gjorde avtalt arbeid av høy kvalitet til avtalt tid og pris. Det var bra kommunikasjon under hele prosessen. Vi er godt fornøyde med resultatet.
B G
B G
28. Juni, 2023
Vi hadde en stor utfordring med boligen vår og så behovet for profesjonell hjelp. Grunnet boligens historie og arbeidets kompleksitet var det veldig viktig for oss at de som jobbet her var dyktige og ville gjennomføre prosjektet på en god måte. Jeg fikk befaring fra Vidar som var hyggelig og framstod som han hadde god kunnskap og vilje til å yte sitt beste for kunden. Jeg inngikk kontrakt med de og fikk et oversiktlig tilbud der det kom tydelig fram hva som var inkludert og hva som ikke var inkludert. Videre var det beskrevet potensielle punkter som ville gi økt kostnader dersom ting var verre enn hva de kunne se. Jeg opplevde denne prosessen som veldig ryddig og uten overraskelser. Arbeidet ble utført av Are som fikk hjelp fra flere arbeidere. Alt jeg så av det som ble gjort er akkurat hva man ønsker fra snekkere. Veldig dyktige folk, hyggelige, profesjonelle og mye yrkesstolthet. Jeg kunne se at alle de ansatte trivdes veldig godt som ansatte i Frøiland Bygg, og det følte jeg gjenspeilte seg i kvaliteten på arbeidet. Det var i utføring av dette arbeidet mange utfordringer som gjorde at de fikk bryne seg godt da utfordringene stod i kø. Men Are og Vidar var alltid rolig, ryddige, pålitelige og ga god oppfølging og informasjon underveis. Jeg må ta av meg hatten for de og si tusen takk for alt arbeidet og jeg er utrolig glad for at jeg valgte Frøiland Bygg. Jeg kan ikke annet enn å rose Vidar, Are, Vilde, Eirik og de andre fra Frøiland Bygg for hva de har gjort gjennom hele prosessen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg kan trygt anbefale Frøiland Bygg og jeg ønsker gjerne å benytte meg av deres tjenester igjen. Der var gøy og lærerikt å ha dere her.
Alexandra Elisabeth Myhre
Alexandra Elisabeth Myhre
6. Juni, 2023
Vi fikk flyttet et soverommet fra 2 etg til 3 etg, slik at vi fikk åpen løsning mellom stue og kjøkken. Utrolig dyktige fagfolk, veldig fornøyd med sluttresultatet og kommunikasjon i prossessen. Høyst anbefalt! Vil absolutt bruker Frøiland Bygg igjen hvis vi skal ordne noe mer 🙂