Prosjekter

Bytte dører på over 100 boder i Dyre Vaas vei

12. desember 2023

Tømrerlaget med tømrerbas Andreas i spissen har startet et stort prosjekt i Dyre Vaas vei på Varatun, hvor de skal bytte ut 100 gamle boddører med nye og moderne dører. Dette vil gi borettslagets fasade et skikkelig løft!
Christer og Aleksander åpner avdelinger i Haugesund og Lyngdal

Vi er glade over å kunne meddele at vårt nyeste prosjekt i Dyre Vaas vei på Varatun offisielt er i gang. 

De nye boddørene ble levert av Optimera Proffpartner på fredag. Dørene er fra den kjente leverandøren Harmonie Norge AS, som har Nordens største dørlager, i tillegg til å være miljøfyrtårnsertifisert, medlem av Grønt Punkt Norge og FSC-sertifisert! 

Ferdig sortert og nummerert

Andreas uttrykte sin takknemlighet for at dørene kom ferdig sortert og nummerert. Dette gjør arbeidet mye enklere og mer effektivt, og lar oss fokusere på kvaliteten på installasjonen, sier han. 

Videre påpeker han at det vil ta litt tid i starten, men at han er sikker på at prosessen vil bli raskere og mer strømlinjeformet etter hvert som han og Casper kommer inn i flyten på utskiftningen av dørene. 

Prosessen med å bytte dører 

  1. Dørleveranse Harmonie: Først mottar vi de nye dørene fra Optimera Proffpartner. Disse dørene er designet i henhold til Harmonie Norge AS sine standarder, noe som sikrer høy kvalitet og holdbarhet.

  2. Demontering av dører: Så fjerner vi de gamle dørene. Vi gjør dette med stor forsiktighet for å unngå skade på strukturen rundt dørene.
     
  3. Montering av dører: Når de gamle dørene er fjernet, begynner vi monteringen av de nye dørene. Hver dør er utstyrt med en ny vrider og en låssylinder slik at hver enkelt beboer kan bruke sin respektive nøkkel til å åpne boddøren.

  4. Montering av utvendig belistning: Til slutt monterer vi ny utvendig belistning. Dette sikrer at de nye dørene passer sømløst inn i den eksisterende bod-strukturen og opprettholder byggenes estetikk.

Vi lover å gjøre vårt ytterste for å sikre at hele prosessen blir så smidig og lite forstyrrende som mulig for alle beboerne i borettslaget, og vi ser virkelig frem til å ta fatt på prosjektet!