Ta en sjekk av kledningen!

Å ivareta kledningen på huset er essensielt for å beskytte både investeringen og strukturen til hjemmet ditt. Riktig vedlikehold hindrer en rekke problemer og sikrer at boligen forblir i god stand.

Hvorfor er det viktig?

1. Forebygger fuktskader: Uten jevnlig vedlikehold kan fuktighet trenge inn og forårsake råte og mugg, som skader husets struktur og interiør.

2. Reduserer energitap: Sprukket eller dårlig vedlikeholdt kledning kan føre til økt energiforbruk ved at varme lekkes ut.

3. Unngår kostbare reparasjoner: Regelmessig sjekk avdekker problemene tidlig, før de vokser seg store og dyre.

 

Hva kan skje hvis du ikke gjør det?

Strukturelle skader som følge av vanninntrengning.

Økt forekomst av skadedyr som kan forårsake ytterligere skader.

Høyere energikostnader på grunn av dårlig isolasjon.

 

Ved å følge sjekklisten nedenfor kan du enkelt identifisere og adressere potensielle problemer, og sikre at hjemmet ditt er beskyttet mot de elementene det vil møte i den kommende sesongen. Hvis problemer oppdages, bør du kontakte oss for profesjonell assistanse.

Ring oss på 40 00 35 05 eller send en melding via kontaktskjemaet under.

Sjekkliste kledning

Dette er en komplett guide for å sikre at kledningen på ditt hjem er i topp stand og klar for de utfordringene som varmere vær kan bringe. Ta gjerne kontakt med oss for en profesjonell vurdering eller for å avtale tid for en inspeksjon.

 

1. Utfør en grundig visuell inspeksjon av hele kledningen

 Se etter tegn på skader som sprekker, hull, mugg, flassing av maling eller løs kledning. Sjekk i tillegg om noe ligger inntil kledningen slik som busker og trær. Dersom du oppdager noen av disse problemene, bør vi kontaktes for videre vurdering.

2. Kontroll av fugemasse og tetninger

Sjekk alle fuger rundt vinduer, dører og andre innganger. Hvis fugemassen er sprukket eller mangler, kan dette føre til vannlekkasjer og energitap. Hvis du ser tegn til at noe må utbedres bør vi kontaktes for videre vurdering.

3. Undersøk kledningen for fuktighetsskader

Gjør en spesiell inspeksjon av kledningens nedre deler og områder nær taket hvor vannskader ofte oppstår. Er det nok avstand fra underliggende terreng og opp til kledningen? Ligger terrasse på bakkeplan inntil kledning eller under kledning? Ser du tegn på fuktighet eller vannskader, er det viktig at vi blir kontaktet for å hindre ytterligere skader.

4. Sjekk for tegn på insekter og skadedyr

Inspiser kledningen nøye for eventuelle tegn på termitter eller andre skadedyr som kan skade treverket. Hvis du finner spor etter skadedyr, anbefales det å kontakte oss umiddelbart for å adressere problemet.

5. Rengjør kledningen grundig

Bruk egnet utstyr for å forsiktig vaske bort smuss, alger eller mugg som kan ha bygget seg opp. Dette er ikke bare viktig for estetikken, men også for å opprettholde kledningens integritet. Hvis du er usikker på riktig metode, kan du kontakte oss for råd og service.

6. Evaluering og planlegging av reparasjoner

Etter inspeksjonen, noter ned alle områder som krever inspeksjon eller utskiftning. Vi står klare til å bistå med både vurdering og utførelse av nødvendige reparasjonsarbeider.

Kontakt oss

Ønsker du et prisoverslag på ditt prosjekt?

Fortell oss om dine planer, og legg gjerne ved tegninger/bilder av det dere ønsker hjelp med! Vi vil innen kort tid ta kontakt med dere på telefon for å bli kjent med dere og prosjektet. Normalt vil vi kunne gi dere et prisoverslag direkte over telefon.

PS! Gjelder din henvendelse en forsikringssak? Da kan du kontakte Frøiland Bygg Skade.

Hvor befinner ditt prosjekt seg?
Hvilken tjeneste eller tjenester trenger du hjelp med?
Du kan velge så mange du vil!

Maximum file size: 6MB

Tillatte filtyper: PDF, DOC(X), JPG/JPE/JPEG, GIF, PNG.
Maks filstørrelse: 6 MB. Maks antall filer: 6 stk.

Kontaktinformasjon

Nå trenger vi bare kontaktinfo, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Section

Section

Vil du legge til en kontaktperson nr. 2?
Use Shift+Tab to go back

*Betingelser og vilkår gjelder.

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av

Utmerket
Ifølge 77 anmeldelser
Per Einar Kanestrøm
Per Einar Kanestrøm
28. Mars, 2024
Vi har hatt tre oppdrag via Frøyland Bygg de siste 2 årene. Veldig gode erfaringer. Skifting av kledning, etterisolering, skifte av vinduer, ytterdør etc. De kom med gode forslag til løsning, og leverte som avtalt / forventet. Dyktige og hyggelige fagfolk som gjorde jobbene. Anbefales.
Anders Gustavsen
Anders Gustavsen
18. Mars, 2024
Jeg har fått utvidet terrassen, og satt opp gjerde/levegger, m.m.. Veldig bra og pent utført arbeid av Aleksander Erikkson. Det jeg særlig setter pris på er punktligheten og kommunikasjonen underveis. Erfaringsmessig er kanskje ikke alle håndtverkere like flike til å være punktlige og komme på avtalt tidspunkt, m.m. men her har Aleksander imponert. De varmeste anbefalinger. Og jeg kommer garantert til å bruke han igjen når jeg skal pusse opp og/eller trenger bistand av snekker :)
Tiffany Miller
Tiffany Miller
24. Januar, 2024
Very impressed with both the customer service of Frøiland Bygg and the craftsmanship of Are and Devidas. We felt included and listened to in the process. Working on an old home is not easy, and they made the process go smoothly. The attention to detail was fantastic and at the end of every day our house was left clean and as livable as possible during renovation. Really happy and would highly recommend. Thank you very much!
Olav Nessa
Olav Nessa
11. Januar, 2024
Skifting av vindu ble utført til avtalt tid. Rask og flink tømrer, nydelig arbeid!
Trond Arthur Vatsvåg
Trond Arthur Vatsvåg
22. Desember, 2023
Frøiland Bygg har hatt et mindre oppdrag for oss. Det har vært en ryddig prosess fra start til slutt. Fagfolkene kom på avtalt tid, gjorde bra arbeid, og ryddet fint opp etter seg. Vi kan trygt anbefale Frøiland Bygg.
Lars Ole Reve
Lars Ole Reve
18. Desember, 2023
Sendte søknad på nett, Vidar tok kontakt rimelig kjapt så avtalte vi hva som skulle gjøres. Ikke mange dager etter kom tilbudet som var overkommelig å di kunne sette igang kort tid etter, 2-3 uker. Vi kom med litt ekstra vi ville gjøre når vi først var igang å dette tok di på strak arm. Kjempe fornøyde fra start til slutt. Gode folk! Christer fra kontoret holdt god kontakt gjennom projektet og samme gjorde Erlend og Benjamin som var på taket. Vi er kjempe fornøyde med resultatet vi fikk fra Frøiland Bygg og det ble slik som vi avtalte og så for oss. Takk for hjelpen! Anbefales!
Tonje Sandved
Tonje Sandved
13. Desember, 2023
Frøyand bygg byttet ytterdør og 4 vinduer hos meg. Raskt og effektivt og ryddig. Jeg er veldig fornøyd. Peter og Teddy var koselige, hjelpsomme og imøtekommende . Ikke alle som har jobbet her jeg steker vafler til , men de fortjente det. Anbefaler dere på det varmeste. God jul 😊🎄
Tine Simi Brun
Tine Simi Brun
4. Desember, 2023
Måtte rive en gammel garasje og fikk bygget et fin platting isteden. Kommunikasjonen var svært god - rask å svare, og vi fikk diskutert ulike løsninger. De tok seg av kommunikasjon med kommunen angående tillatelser, og var svært god med naboene gjennom hele prosessen. De jobbet effektivt og jeg er svært fornøyd med resultatet. Takk!
Bjarne Jensen
Bjarne Jensen
1. Desember, 2023
Skiftet inngangsdør og 6 vinduer. Veldig proft og bra utført arbeid. Ryddet veldig fint, og tok med seg alt det som ble skiftet ut.