Ta en titt på loftet nå i kulden!

Vi ville bare minne deg på, siden vi elsker å ta vare på hjem, at det er smart å bruke den kalde perioden vi er inne i nå til å ta en sjekk av hjemmet ditt, og spesielt loftet. Nå som gradestokken peker ned mot -10 kan en oppleve fukt i undertaket. Fukten kommer som regel som en følge av mangelfull lufting på loftet, noe som dessverre er veldig vanlig i norske hjem. Du finner sjekklisten ved å bla nedover.

Hvis du ikke ønsker å gjøre dette selv eller ønsker ekstra betryggelse gjennom å prate med en fagkyndig:

Ring oss på 40 00 35 05 eller send en melding via kontaktskjemaet under.

Her er tre områder du bør sjekke!

1. Ventilasjon

Slik som dette ser en møne-ventil ut. Funksjonen til møne-ventilen er å sørge for tilstrekkelig gjennomlufting på loftet. Bildene viser hvordan ventilen ser ut fra innsiden og utsiden når den er montert for riktig funksjon.

2. Raftekasse

Slik som dette ser en raftekasse ut.  Normalt skal det være spalter mellom bordene, men her er det luftehull for at luften skal strømme inn. Sjekk at luftehullene/spaltene er fri og at isolasjonen ikke ligger å blokkerer for luften. 

3. Undertak

Slik som dette ser et undertak ut, og det er den viktigste delen av taket. Det holder nemlig takkonstruksjonen tørr, selv om det skulle komme inn vann. Undertaket fanger vannet og leder det ned i takrennen. Undertaket har også som funksjon å fange eventuell kondens som dannes på undersiden av takstein eller takplater på grunn av temperaturforskjellen mellom luften på oversiden og undersiden. Se etter at undertaket får tilstrekkelig luft og ikke har misfarging.

4. Få hjelp

Møter dette synet deg når du gjennomfører loftsjekken? Dette er ikke uvanlig, og er et problem vi har hjulpet flere kunder med.

Ønsker du hjelp med å utbedre problemene og sikre at du har et trygt og godt hjem å bo i?

Legg igjen en liten beskrivelse og noen bilder i kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt!

Kontakt oss

Ønsker du et prisoverslag på ditt prosjekt?

Fortell oss om dine planer, og legg gjerne ved tegninger/bilder av det dere ønsker hjelp med! Vi vil innen kort tid ta kontakt med dere på telefon for å bli kjent med dere og prosjektet. Normalt vil vi kunne gi dere et prisoverslag direkte over telefon.

PS! Gjelder din henvendelse en forsikringssak? Da kan du kontakte Frøiland Bygg Skade.

Hvor befinner ditt prosjekt seg?
Hvilken tjeneste eller tjenester trenger du hjelp med?
Du kan velge så mange du vil!

Maximum file size: 6MB

Tillatte filtyper: PDF, DOC(X), JPG/JPE/JPEG, GIF, PNG.
Maks filstørrelse: 6 MB. Maks antall filer: 6 stk.

Kontaktinformasjon

Nå trenger vi bare kontaktinfo, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Section

Section

Vil du legge til en kontaktperson nr. 2?
Use Shift+Tab to go back

*Betingelser og vilkår gjelder.

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av

Utmerket
Ifølge 77 anmeldelser
Per Einar Kanestrøm
Per Einar Kanestrøm
28. Mars, 2024
Vi har hatt tre oppdrag via Frøyland Bygg de siste 2 årene. Veldig gode erfaringer. Skifting av kledning, etterisolering, skifte av vinduer, ytterdør etc. De kom med gode forslag til løsning, og leverte som avtalt / forventet. Dyktige og hyggelige fagfolk som gjorde jobbene. Anbefales.
Anders Gustavsen
Anders Gustavsen
18. Mars, 2024
Jeg har fått utvidet terrassen, og satt opp gjerde/levegger, m.m.. Veldig bra og pent utført arbeid av Aleksander Erikkson. Det jeg særlig setter pris på er punktligheten og kommunikasjonen underveis. Erfaringsmessig er kanskje ikke alle håndtverkere like flike til å være punktlige og komme på avtalt tidspunkt, m.m. men her har Aleksander imponert. De varmeste anbefalinger. Og jeg kommer garantert til å bruke han igjen når jeg skal pusse opp og/eller trenger bistand av snekker :)
Tiffany Miller
Tiffany Miller
24. Januar, 2024
Very impressed with both the customer service of Frøiland Bygg and the craftsmanship of Are and Devidas. We felt included and listened to in the process. Working on an old home is not easy, and they made the process go smoothly. The attention to detail was fantastic and at the end of every day our house was left clean and as livable as possible during renovation. Really happy and would highly recommend. Thank you very much!
Olav Nessa
Olav Nessa
11. Januar, 2024
Skifting av vindu ble utført til avtalt tid. Rask og flink tømrer, nydelig arbeid!
Trond Arthur Vatsvåg
Trond Arthur Vatsvåg
22. Desember, 2023
Frøiland Bygg har hatt et mindre oppdrag for oss. Det har vært en ryddig prosess fra start til slutt. Fagfolkene kom på avtalt tid, gjorde bra arbeid, og ryddet fint opp etter seg. Vi kan trygt anbefale Frøiland Bygg.
Lars Ole Reve
Lars Ole Reve
18. Desember, 2023
Sendte søknad på nett, Vidar tok kontakt rimelig kjapt så avtalte vi hva som skulle gjøres. Ikke mange dager etter kom tilbudet som var overkommelig å di kunne sette igang kort tid etter, 2-3 uker. Vi kom med litt ekstra vi ville gjøre når vi først var igang å dette tok di på strak arm. Kjempe fornøyde fra start til slutt. Gode folk! Christer fra kontoret holdt god kontakt gjennom projektet og samme gjorde Erlend og Benjamin som var på taket. Vi er kjempe fornøyde med resultatet vi fikk fra Frøiland Bygg og det ble slik som vi avtalte og så for oss. Takk for hjelpen! Anbefales!
Tonje Sandved
Tonje Sandved
13. Desember, 2023
Frøyand bygg byttet ytterdør og 4 vinduer hos meg. Raskt og effektivt og ryddig. Jeg er veldig fornøyd. Peter og Teddy var koselige, hjelpsomme og imøtekommende . Ikke alle som har jobbet her jeg steker vafler til , men de fortjente det. Anbefaler dere på det varmeste. God jul 😊🎄
Tine Simi Brun
Tine Simi Brun
4. Desember, 2023
Måtte rive en gammel garasje og fikk bygget et fin platting isteden. Kommunikasjonen var svært god - rask å svare, og vi fikk diskutert ulike løsninger. De tok seg av kommunikasjon med kommunen angående tillatelser, og var svært god med naboene gjennom hele prosessen. De jobbet effektivt og jeg er svært fornøyd med resultatet. Takk!
Bjarne Jensen
Bjarne Jensen
1. Desember, 2023
Skiftet inngangsdør og 6 vinduer. Veldig proft og bra utført arbeid. Ryddet veldig fint, og tok med seg alt det som ble skiftet ut.