Nyheter

Frøiland Bygg utvider til Haugesund og Lyngdal

20. november 2023

Først fikk vi én trist nyhet. Så én til rett etterpå. Så snudde vi begge de triste nyhetene til en skikkelig gladsak.
Christer og Aleksander åpner avdelinger i Haugesund og Lyngdal

For oss i Frøiland Bygg er det viktigste å ha de rette folkene, med de rette verdiene og den rette kompetansen. Dette er helt avgjørende når vi skal møte kunder og forsikre dem om at gjennomføring av deres byggeprosjekt er i de beste hender.

Nye regioner, nye muligheter

Våre gutter Christer og Aleksander er definitivt i kategorien gode folk. Og da de begge fortalte, nesten samtidig, at de skulle flytte på seg – da måtte vi være kreative (etter at vi fikk summet oss og tørket tårene).

Resultat: Frøiland Bygg utvider med avdelinger i Haugesund og Lyngdal.

Vi gir ikke opp gode folk så lett i Frøiland Bygg. Og når gode kolleger helst ikke vil slutte, og vi helst ikke vil miste dem, da lar vi ikke «bagateller» som flytting ut av regionen stoppe oss.

Da finner vi en løsning, som de gode problemløserne vi er.

Våre nye avdelingsledere

Christer og Aleksander er superdyktige i faget og har gitt oss mange fornøyde kunder i vår region. At de fortsatt skal bære Frøiland Bygg-logoen på deres nye hjemsteder, det er vi veldig glade for!

Christer: Flere år som tømrer, tømrerbas og de siste årene som prosjektleder.

Aleksander: Tømrerbas og nylig startet med prosjektledelse og salg.

Begge to: Knakende gode fagfolk innen tømrerfaget!

Som vi sa innledningsvis; det er viktig for Frøiland Bygg å ha de rette folkene. Derfor er det en sann glede å annonsere at Christer og Aleksander starter opp nye avdelinger for Frøiland Bygg over jul – med god støtte fra Stavanger, selvsagt!