Ledige stillinger

Vi søker selgere i Stavanger

Hvilke fordeler får en selger hos os

Du vil ha en stor grad av frihet til å utforme og styre din egen arbeidshverdag i denne stillingen, men du er også medlem av noen viktige lag som har faste møter for å sikre at alle besitter den nødvendige kompetansen, og er utstyrt med de riktige verktøyene som skal til for å kunne utføre den beste jobben, ta de mest kalkulerte beslutningene og sikre at utviklingen er positiv både for bedriften, men også for deg selv personlig.

For den rette kandidaten tilbyr vi også:

  • Fast kjøregodtgjørelse etter avtale.
  • Gode lønnsbetingelser.
  • Bonus med kort utbetalingstid.
  • Pensjonssparing 5% fra oss, totalt 7%.
  • Helseforsikring med 12 behandlinger per år.
  • Uføreforsikring opp til 69% av 12 G.
  • Stor grad av selvstyring og mye ansvar.

Hva gjør en selger hos oss?

Som selger hos oss er du, sammen med resten av salgslaget, ansvarlig for å sikre salg i selskapet. En selger hos oss har flere ulike ansvarsområder som strekker seg fra utvikling av salgsprosess til utarbeiding av salgs- og tilbudsunderlag. I tillegg til å ha fast plass på våre kontorer er du som selger også ute hos kunder på befaring eller har tilbudspresentasjoner. Du har også faste utviklingsmøter hver uke for å sikre videreutviklingen av salgsavdelingen.

Hva er ditt ansvar?

Salgsprosessen: Videreutvikle og forbedre salgsprosessen sammen med resten av salgsavdelingen.

Prekvalifisering: Prekvalifisere forespørsler i første kontakt med kunde og få en god behovsavklaring på hvordan en kan hjelpe kunden på best mulig måte.

Utarbeiding av salgs -og tilbudsunderlag: Som underbygger Frøiland Byggs unike egenskaper, og gir gode opplevelser til kundene.

Salgsoppnåelse: Nå, eller overgå budsjettet.

Overlevering: Sørge for en smidig leveranse av prosjekt og kunde til driftsavdelingen med riktige forventninger til leveransen eller opplevelsen.

Her forteller tømrerbas Andreas om hvordan det er å jobbe hos oss!

Hva ser vi etter hos deg?

Vi ser etter deg som kan identifisere deg selv med våre kjerneverdier, hvor fellesnevneren er omsorg, og også vår lidenskap, som er å skape gode opplevelser – uansett hva dagen bringer med seg. Det er også viktig for oss at du har evne til og har lyst til å utvikle deg selv både faglig og personlig.

Stillingen innebærer et stort ansvar for både kundetilfredshet, salgsresultat, interne rutiner og samarbeid. Det er derfor viktig for oss at du er selvbevisst og avbalansert i måten du håndterer de ulike situasjonene på.

Vi ser på hver enkelt forespørsel som gull, og at det er viktig at hver enkelt som tar kontakt med oss får en god oppfølging, enten det leder til et salg, eller om det ender i et godt råd. Å kunne evne å ta lærdom fra situasjoner som ikke ender i salg, er viktig kunnskap å besitte. 

Til slutt, er det at du har troen på hvor vi skal og hva vi skal få til som spiller den største rollen. 

Kontaktperson

Rolf Hodne

Leder salg / kundeveiledning

rolf.hodne@fbygg.no
986 55 942

Thomas Nyberg

Daglig leder

tn@fbygg.no
414 97 513

Send søknad

Vil du bli med på laget vårt? Da ser vi fram til å høre fra deg!

Send oss en melding og legg ved relevante dokumenter som CV og søknad, så kommer vi tilbake til deg.

Send søknad

Maximum file size: 5MB

Last opp filer i PDF eller DOCX-format. Andre filtyper vil ikke kunne sendes. Maksimalt antall vedlegg: 6 stk.