Ledige stillinger

Åpen søknad prosjektleder Stavanger

Hvilke fordeler får en prosjektleder hos oss?

  • Stor grad av selvstyring og mye ansvar.
  • Kjøregodtgjørelse etter avtale.
  • Bonusordning med overskuddsdeling per prosjekt.
  • Alt av verktøy og utstyr tilgjengelig.
  • Pensjonssparing 5% fra oss, totalt 7%.
  • Helseforsikring med 12 behandlinger per år.
  • Uføreforsikring opp til 69% av 12 G.
  • Internrekruttering.
  • Velferdskasse.

Hva gjør en prosjektleder hos oss?

Som prosjektleder er du en som er ansvarlig for prosessen fra planlegging til gjennomføring, og som kan rapportere om økonomi, fremdrift, kvalitet, endringer og avvik på en effektiv måte. Du vil få tilgang til våre gode og enkjle systemer og rutiner, samt støtte og læring etter behov.

Selv om du som prosjektleder hos oss vil få stor frihet, arbeider du ikke alene. Vi jobber alle som et lag for å forbedre våre rutiner, prosesser og verktøy. Vi kaller dette «FBWAY», som er vår måte å sikre at vi lærer av hverandre og utvikler oss som bedrift. Dette skjer hver dag, gjennom å alltid ha fokus på å jobbe mot vår visjon og klarer å utøve våre unike egenskaper i praksis.

Hva er ditt ansvar?

Ledelse, styring og ansvar: For prosjektteamet, bestående av egne ansatte og UL-er. Du vil være kontaktpunktet for alle involverte parter, og sørge for god kommunikasjon og samarbeid.

Følge og bidra til utvikling av FBWAY: Vår felles plattform for å sikre kvalitet, effektivitet og læring i alle våre prosjekter.

HMS / KS ansvar: Sikre at alle krav og regler blir fulgt. Du vil også ha ansvar for å forebygge og håndtere eventuelle uønskede hendelser eller avvik.

Økonomi: Oppfølging av endringer og avvik i prosjektet, og sørge for at prosjektet leveres innenfor budsjett og tidsramme.

Kundeveiledning:  Sørge for at kunden er fornøyd med leveransen og opplevelsen gjennom hele prosjektets levetid.

Her forteller tømrerbas Andreas om hvordan det er å jobbe hos oss!

Hva ser vi etter hos deg?

Vi ser etter en person som kan utvise omsorg, er kvalitetsbevisst i arbeidet sitt, og som er til å stole på. Du bør også være en god lytter, et ønske om å lære, og ha evnen til å stå på det lille ekstra for at vi sammen kan komme videre.

Vi ser vi etter en person som kan være med å utøve våre tre unike egenskaper i praksis. Dette betyr at du som en engasjert og dyktig ansatt, ønsker og evner å se kundens problem og anerkjenne påvirkningen dette har på kunden på en god måte. Videre innebærer det at du klarer å finne de gode og riktige løsningene som vår trygge, behagelige og utprøvde prosess understøtter, og på den måten sikrer at leveransen overgår kundens forventninger. Det er på denne måten vi skaper gode opplevelser.

Kontaktperson

Oddgeir Bjånes
Driftssjef

obj@fbygg.no
928 60 750

Søknadsfrist

12. mars 2024

Send søknad

Vil du bli med på laget vårt? Da ser vi fram til å høre fra deg!

Send oss en melding og legg ved relevante dokumenter som CV og søknad, så kommer vi tilbake til deg.

Send søknad

Maximum file size: 5MB

Last opp filer i PDF eller DOCX-format. Andre filtyper vil ikke kunne sendes. Maksimalt antall vedlegg: 6 stk.