Ta en sjekk av vinduene!

Vi ville bare minne deg på at det kan være lurt å bruke de varme dagene vi har foran oss til å ta en sjekk av vinduene i hjemmet ditt. Når solen står på og fasaden tørker opp etter en fuktig vinter vil en inspeksjon kunne avdekke potensielle problemer med vinduene dine. Slike problemer synliggjøres i form av skader, kondens, nedsatt brukevervennlighet, utseende og alder, fukt og mugg eller energiinneffektivitet. For å gjøre dette enkelt for deg har vi laget en sjekkliste. Sjekklisten finner du ved å bla nedover.

Hvis du ikke ønsker å gjøre gjennomføre denne sjekken selv eller ønsker ekstra betryggelse gjennom å prate med en fagkyndig, så er det bare å ringe oss eller sende inn kontaktinformasjon i skjemaet.

Ring oss på 40 00 35 05 eller send en melding via kontaktskjemaet under.

Her er 6 områder du bør sjekke!

1. Skader

Se etter sprekker, råte eller flassing av maling på rammene. Ripete eller sprukket glass er også tegn på at noe er galt.

2. Kondens eller punktering

Kondens mellom glasslagene kan bety at forseglingen er ødelagt. Kanskje vinduet ditt er punktert?

3. Brukervennlighet

Hvis vinduene er vanskelige å åpne eller lukke, kan det være problemer med hengsler og låser. Kjenner du trekk rundt vinduene, kan det bety at de ikke isolerer godt nok.

4. Energieffektivitet

Høye energikostnader kan komme av gamle vinduer som slipper ut mye varme. Hvis det er kaldt nær vinduene om vinteren, kan det tyde på varmetap gjennom vinduene.

5. Fukt og mugg

Ser du tegn på fukt eller mugg rundt vinduene, kan det bety lekkasje eller dårlig ventilasjon.

6. Utseende og alder

Hvis vinduene ser gamle eller utdaterte ut, kan nye vinduer gi huset et friskere utseende. Vinduene varer vanligvis 15-20 år, avhengig av kvalitet og vedlikehold. Dersom vinduene dine er eldre enn dette kan det være på tide å bytte.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Har du/dere noen spørsmål eller bekymringer? Fyll ut skjemaet og legg gjerne ved bilder av det dere ønsker hjelp med eller svar på hvis dere har det! Vi vil innen kort tid ta kontakt med dere på telefon for å bli kjent med dere. Normalt vil vi kunne avdekke og klarere veldig mye allerede i telefonsamtalen.

Hvor befinner ditt prosjekt seg?
Hvilken tjeneste eller tjenester trenger du hjelp med?
Du kan velge så mange du vil!

Maximum file size: 6MB

Tillatte filtyper: PDF, DOC(X), JPG/JPE/JPEG, GIF, PNG.
Maks filstørrelse: 6 MB. Maks antall filer: 6 stk.

Kontaktinformasjon

Nå trenger vi bare kontaktinfo, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Section

Section

Vil du legge til en kontaktperson nr. 2?
Use Shift+Tab to go back

*Betingelser og vilkår gjelder.

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av