TJENESTER

Vi skaper gode opplevelser

Frøiland Bygg er en mesterhåndverksbedrift med dyktige medarbeidere og høy faglig kompetanse. Vi har en lidenskap for å skape gode opplevelser. Det gjelder både i møte med kunder, samarbeidspartnere og ansatte.

For å kunne skape gode opplevelser har vi definert våre kjerneverdier hvor omsorg er fellesnevneren. Vi vil vise omsorg for både mennesker vi møter, men også gjennom vårt arbeid og ansvar overfor kvalitet, miljø og bærekraft. Det vil skape gode opplevelser for de som møter på oss.

Paul Meldahl - referanse

«Jeg er svært godt fornøyd med resultatet og ikke minst prosjektet: Rådgivning, kontrakt, dyktige og kjekke fagfolk, omtanke for sikkerhet og omgivelser.»
Paul Meldahl

«Jeg valgte Frøiland Bygg på grunn av anbefalinger. De har gjort en strålende jobb med renovering av hele første etasje, og alt har fungert utmerket fra oppstart til sluttføring av prosjektet.»
Kjetil Tveit, Sandnes

Kontakt oss i Frøiland Bygg

Frøiland Bygg har som lidenskap å «skape gode opplevelser» for våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte.

Brev til våre kunder

[grw id="3762"]

Hva kan vi hjelpe deg med?

Oppussing og rehabilitering

Gamle bygninger har sjel og sjarme, og det kan være mange grunner for å velge å rehabilitere i stedet for å bygge nytt. Det kan være en gammel familiebolig eller et hus med unik beliggenhet.

Vi hjelper deg med å tilpasse boligen til en ny livssituasjon, gi nytt liv til en utdatert og nedslitt bolig, eller modernisere kjøkkenet for å skape store øyeblikk sammen med de nærmeste. Oppussing og rehabilitering er i kjerneområdet av det Frøiland Bygg driver med. Vi finner gode løsninger til eksisterende bolig som kanskje ikke er bygget etter dagens standard.

Eldre boliger har ofte lekkasje- og fuktproblematikk. Dette er områder hvor Frøiland Bygg har spesial­kompetanse. Prosjektlederne våre har høy kompetanse og solid erfaring innen oppussing og rehabilitering. De vet hvordan de skal finne gode og trygge løsninger for dine behov.

Noe av det vi gjør:

  • Skifte dører, vinduer og tak
  • Skifte kledning
  • Endring av planløsning
  • Nytt kjøkken og garderobe
  • Nye gulv
  • Sette inn takvinduer
  • Isolering og etterisolering
  • Bygge terrasse

Tilbygg / påbygg / nybygg

Et tilbygg kan gi helt nye muligheter i boligen din. Det kan gi plass til hobbyrommet du lenge har ønsket, til å samle kjente og nære, eller til en forestående familieutvidelse.

Vi har lang erfaring med nybygg og samarbeider med dyktige arkitekter. Sammen finner vi løsninger med et funksjonelt interiør og et harmonisk eksteriør som samsvarer med dine ønsker.

Vi kan borettslag og sameie

Frøiland Bygg har en lang og omfattende referanseliste over ulike oppdrag for borettslag og sameier. Vår høye faglige kompetanse og erfaring sikrer god planlegging og gjennomføring av prosjektene, enten det er enkle prosjekter eller omfattende totalentrepriser. Vi bistår også styret i sameie og borettslag med å utvikle internkontrollsystemer, for å sikre et effektivt og forebyggende vedlikehold. Vi skifter kledning, fasadeplater, vinduer og dører. Vi rehabiliterer tak og fasader. Vi bygger nytt når det er ønskelig.

Vi har også spesialkompetanse innen fukt og fuktsikring og finner gode løsninger til eksisterende bygg, som kanskje ikke er bygget etter dagens standard.

Trygg samarbeidspartner for styret
Styret i et borettslag har et stort ansvar med å forvalte borettslagets midler og verdier. Da er det viktig å ha en samarbeidspartner du er trygg på. En samarbeidspartner som kan følge opp i prosjekteringsfasen, i byggefasen og etter ferdig utført prosjekt. Frøiland Bygg har høy kompetanse og mye erfaring innen oppussing og rehabilitering av eksisterende bygninger. Vi gir deg gode og trygge løsninger.

Rammeavtaler
Gjennom rammeavtaler får borettslaget trygghet for en god forvaltning. Vi kan utarbeide forvaltning- og vedlikeholdsplaner, og så er det vårt ansvar å sørge for at dette blir fulgt opp og gjort. Vi rapporterer til styret gjennom faste rapporter.

Jeg valgte Frøiland Bygg på grunn av anbefalinger. De har gjort en strålende jobb med renovering av hele første etasje, og alt har fungert utmerket fra oppstart til sluttføring av prosjektet.

Kjetil Tveit, Sandnes

Gratis prisoverslag

Fortell oss om dine planer! Innen få dager kan du forvente at vi sender deg et pristilbud som følges opp med en gjennomgang.

Ta kontakt for en uforpliktende prat