Kampanjer

Få 40% i avslag på ytterdør ved dørbytte!

Bestill dørbytte fra oss i dag og få 40% i avslag per ytterdør! Tilbudet gjelder ytterdører fra våre leverandører Nordan og Gilje.

Tilbudet varer fram til 29. februar.

Les mer nedenfor om hvorfor du bør bytte ytterdør og hvilke fordeler det bringer med seg.

Ring oss på 40 00 35 05 eller send en melding via kontaktskjemaet under.

Hvorfor skifte ytterdør?

Norge er et værutsatt land med mye vind, kulde, snø og regn. Dette tærer på byggene vi kaller våre hjem. Spesielt utsatt er ytterdørene våre, hvor råte, trekk og lekkasje er vanlige konsekvenser av dører som har måttet tåle tidens tann.

Ytterdører er ikke bare noe du bruker daglig for å komme deg inn og ut av hjemmet, de skal også sikre mot ubudne gjester, vær og vind. Har hjemmet ditt eldre ytterdører som bærer preg av den overnevnte slitasjen? Da kan det være lurt å ta kontakt.

Mange fordeler

En dør med god isoleringsevne er både energi- og strømbesparende. Nyere, energivennlige ytterdører fra norske kvalitetsleverandører, som Gilje, er skapt for å redusere varmeutslipp og er ofte laget av et tykkere materiale som isolerer bedre enn tradisjonelle dører.

Resultatet er et bedre innemiljø, økt komfort og et redusert energiforbruk. I tillegg er nyere dører ofte støyreduserende, og bidrar derfor til et bedre innemiljø.

En utskiftning til nye energivennlige ytterdører kan derfor være en svært god investering for å spare kostnader på sikt, og for å redusere unødvendig varmetap fra boligen.

Kontakt oss

Ønsker du et prisoverslag på ditt prosjekt?

Fortell oss om dine planer, og legg gjerne ved tegninger/bilder av det dere ønsker hjelp med! Vi vil innen kort tid ta kontakt med dere på telefon for å bli kjent med dere og prosjektet. Normalt vil vi kunne gi dere et prisoverslag direkte over telefon.

PS! Gjelder din henvendelse en forsikringssak? Da kan du kontakte Frøiland Bygg Skade.

Hvor befinner ditt prosjekt seg?
Hvilken tjeneste eller tjenester trenger du hjelp med?
Du kan velge så mange du vil!

Maximum file size: 6MB

Tillatte filtyper: PDF, DOC(X), JPG/JPE/JPEG, GIF, PNG.
Maks filstørrelse: 6 MB. Maks antall filer: 6 stk.

Kontaktinformasjon

Nå trenger vi bare kontaktinfo, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Section

Section

Vil du legge til en kontaktperson nr. 2?
Use Shift+Tab to go back

*Betingelser og vilkår gjelder

*Gjelder ved bestilling av bytting av dør, og omfatter ytterdører levert av Nordan eller Gilje.

*Gjelder på veiledende priser og kan ikke kombineres med andre kampanjer

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av

Utmerket
Ifølge 73 anmeldelser
Trond Arthur Vatsvåg
Trond Arthur Vatsvåg
22. Desember, 2023
Frøiland Bygg har hatt et mindre oppdrag for oss. Det har vært en ryddig prosess fra start til slutt. Fagfolkene kom på avtalt tid, gjorde bra arbeid, og ryddet fint opp etter seg. Vi kan trygt anbefale Frøiland Bygg.
Lars Ole Reve
Lars Ole Reve
18. Desember, 2023
Sendte søknad på nett, Vidar tok kontakt rimelig kjapt så avtalte vi hva som skulle gjøres. Ikke mange dager etter kom tilbudet som var overkommelig å di kunne sette igang kort tid etter, 2-3 uker. Vi kom med litt ekstra vi ville gjøre når vi først var igang å dette tok di på strak arm. Kjempe fornøyde fra start til slutt. Gode folk! Christer fra kontoret holdt god kontakt gjennom projektet og samme gjorde Erlend og Benjamin som var på taket. Vi er kjempe fornøyde med resultatet vi fikk fra Frøiland Bygg og det ble slik som vi avtalte og så for oss. Takk for hjelpen! Anbefales!
Tonje Sandved
Tonje Sandved
13. Desember, 2023
Frøyand bygg byttet ytterdør og 4 vinduer hos meg. Raskt og effektivt og ryddig. Jeg er veldig fornøyd. Peter og Teddy var koselige, hjelpsomme og imøtekommende . Ikke alle som har jobbet her jeg steker vafler til , men de fortjente det. Anbefaler dere på det varmeste. God jul 😊🎄
Tine Simi Brun
Tine Simi Brun
4. Desember, 2023
Måtte rive en gammel garasje og fikk bygget et fin platting isteden. Kommunikasjonen var svært god - rask å svare, og vi fikk diskutert ulike løsninger. De tok seg av kommunikasjon med kommunen angående tillatelser, og var svært god med naboene gjennom hele prosessen. De jobbet effektivt og jeg er svært fornøyd med resultatet. Takk!
Bjarne Jensen
Bjarne Jensen
1. Desember, 2023
Skiftet inngangsdør og 6 vinduer. Veldig proft og bra utført arbeid. Ryddet veldig fint, og tok med seg alt det som ble skiftet ut.
Knut Myklestad
Knut Myklestad
13. November, 2023
Da er vindusprosjektet vårt ferdig i Stavanger. Frøiland Bygg har nok en gang levert et 100% ferdig prosjekt til oss ihht. tid og kost. Fantastiske tømrer som Rune og Eirik skal man lete lenge etter. De er strukturerte og fagfolk på sin hals. 10 stk. vinduer er byttet ut og innvendig går det ikke an å se at vinduene er blitt byttet. Vi så for oss at alle innvendige karmer og vegger måtte sparkles, pusses og males. Ingenting å gjøre innvendig, helt fantastisk. Arbeidet er utført med høy faglig kompetanse og nøyaktighet. Tusen takk for hjelpen.
Mats Weigner Thrane Olafsen
Mats Weigner Thrane Olafsen
20. Oktober, 2023
Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort på var terrasse/balkong, nøye arbeid på en utfordrende gammel terrasse.
Kenneth Anderson
Kenneth Anderson
1. September, 2023
Vi har skiftet ut 18 vinduer i huset. De hyggelige og dyktige karene fra Frøiland Bygg gjorde avtalt arbeid av høy kvalitet til avtalt tid og pris. Det var bra kommunikasjon under hele prosessen. Vi er godt fornøyde med resultatet.
B G
B G
28. Juni, 2023
Vi hadde en stor utfordring med boligen vår og så behovet for profesjonell hjelp. Grunnet boligens historie og arbeidets kompleksitet var det veldig viktig for oss at de som jobbet her var dyktige og ville gjennomføre prosjektet på en god måte. Jeg fikk befaring fra Vidar som var hyggelig og framstod som han hadde god kunnskap og vilje til å yte sitt beste for kunden. Jeg inngikk kontrakt med de og fikk et oversiktlig tilbud der det kom tydelig fram hva som var inkludert og hva som ikke var inkludert. Videre var det beskrevet potensielle punkter som ville gi økt kostnader dersom ting var verre enn hva de kunne se. Jeg opplevde denne prosessen som veldig ryddig og uten overraskelser. Arbeidet ble utført av Are som fikk hjelp fra flere arbeidere. Alt jeg så av det som ble gjort er akkurat hva man ønsker fra snekkere. Veldig dyktige folk, hyggelige, profesjonelle og mye yrkesstolthet. Jeg kunne se at alle de ansatte trivdes veldig godt som ansatte i Frøiland Bygg, og det følte jeg gjenspeilte seg i kvaliteten på arbeidet. Det var i utføring av dette arbeidet mange utfordringer som gjorde at de fikk bryne seg godt da utfordringene stod i kø. Men Are og Vidar var alltid rolig, ryddige, pålitelige og ga god oppfølging og informasjon underveis. Jeg må ta av meg hatten for de og si tusen takk for alt arbeidet og jeg er utrolig glad for at jeg valgte Frøiland Bygg. Jeg kan ikke annet enn å rose Vidar, Are, Vilde, Eirik og de andre fra Frøiland Bygg for hva de har gjort gjennom hele prosessen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg kan trygt anbefale Frøiland Bygg og jeg ønsker gjerne å benytte meg av deres tjenester igjen. Der var gøy og lærerikt å ha dere her.
Alexandra Elisabeth Myhre
Alexandra Elisabeth Myhre
6. Juni, 2023
Vi fikk flyttet et soverommet fra 2 etg til 3 etg, slik at vi fikk åpen løsning mellom stue og kjøkken. Utrolig dyktige fagfolk, veldig fornøyd med sluttresultatet og kommunikasjon i prossessen. Høyst anbefalt! Vil absolutt bruker Frøiland Bygg igjen hvis vi skal ordne noe mer 🙂