KAMPANJE

Bestill nye vinduer før jul.
Vi dekker vindusvask i to år!

Trenger huset ditt nye vinduer? Å bytte ut gamle vinduer bidrar til et bedre innemiljø, mindre vedlikehold, og en hyggeligere strømregning. Frøiland Bygg er en mesterhåndverksbedrift med dyktige medarbeidere og høy faglig kompetanse. Bestiller du nye vinduer før jul dekker vi utvendig vindusvask i to år!
*Minimum 7 vinduer. Vask en gang i kvartalet.

 

Ta kontakt hvis du trenger hjelp til sjekk og utbedring!

Frøiland Bygg har som lidenskap å «skape gode opplevelser» for våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte.

Brev til våre kunder

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Jorunn A. Rettedal5 stjerner

De har nå sikret og bygget ny terrasse hos meg. God informasjon og punktlighet var en rød tråd gjennom hele prosessen. Fra første bekrefta møte (Mikael) likte jeg den profesjonell og nyttige info som ble forelagt. Som enhver byggeprosess oppstår det ofte forsinkelser eller nye ønsker. Når det gjelder forsinkelser ble jeg hele tiden informert når/hvorfor/tid. Endring i prosess ble raskt snudd om til mine ønsker. Ved selve byggingen hadde jeg god kontakt med tømrer (Erlend) - og han/de var utrolig pliktoppfyllende og pålitelige. Kommuniserte fortløpende om prosessen på en hyggelig og informativ måte. Jatakk, dere vil jeg gjerne bruke mer.

Oktober 2022
Anders Nystøl5 stjerner

Fantastisk prosess, med god rådgiving fra Morten og Vidar, og gjennomføring av høy kvalitet av Rune og Espen fra start til slutt. Frøiland bygg stilte opp ved behov, uansett vær og tidspunkt, noe som gjorde en stor renovering til en trygg og god opplevelse. Vi ville ikke gjort noe anderledes, og kan anbefale Frøiland bygg på det varmeste. Vi tar kontakt ved neste prosjekt.

September 2022
Marthe Sandve5 stjerner

Vi har fått skiftet ut nesten samtlige vinduer i vårt gamle trehus på Storhaug. Huset ligger i sone for vernet trehusbebyggelse og selv hadde vi utfordringer med å finne ut hvilke vinduer vi måtte installere. Vår kontaktperson Vidar har vært behjelpelig med kontakt med byantikvaren og gjort godt arbeid for å finne ut hvilke vinduer vi måtte ha. Han har kommunisert veldig godt med oss under hele prosessen. Håndtverkerne har vært veldig effektive og arbeidet var gjort på kort tid. Resultatet ble kjempeflott og vi er veldig fornøyde. Kan absolutt anbefale Frøiland bygg om du skal bytte vinduer.

Mai 2022
Karoline Sire5 stjerner

Rune & co fikset lekkasje fra tak, byttet vinduer og dør. Jobben ble utført raskt, effektivt, ordentlig og profesjonelt, og dessuten med godt humør -selv når det høljregnet. Anbefaler gjerne Frøiland Bygg til andre, og bruker dem gjerne igjen selv i fremtiden.

Mai 2022
Morten Voll5 stjerner

Vi ønsket å bygge om loftstue og bygge på et soverom i 3 etg i rekkehuset våres. Etter tilbud fra 3 lokale byggfirma falt valget på Frøiland bygg. Tilbudet var oversiktlig og Sondre og Ørjan som utførte jobben var punktlige, løsningsorienterte og ryddige. Er veldig fornøyd med resultatet og kan varmt anbefale Frøiland bygg til andre.

April 2022
Tord Stemland5 stjerner

Jeg engasjerte Frøiland Bygg for å skifte taket på en tomannsbolig på Våland i Stavanger. Etter en omfattende anbudsrunde ble Frøiland Bygg valgt i konkurranse mange lokale tilbydere med basis i totalkvalitet, kommunikasjon, pålitelighet, pris samt nærhet og interesse for jobben.

Januar 2022
Kathrine Auestad5 stjerner

Dyktige og hyggelige fagfolk. Oppdraget ble utført på en svært måte, med tilpasninger som dukket opp underveis og løst slik at resultatet ble etter vårt ønske.

Juni 2021
Silje K5 stjerner

Frøiland Bygg bygget ny garderobe og skiftet vinduer. Kjempefornøyd med dialog, planlegging og utførelse.

Februar 2022
Daniel Iversen5 stjerner

Espen og Rune fra Frøyland bygg var inne og monterte ett nytt vindu og fikset noen småting. De kom på tiden, høflige å løsningorienterte! De ryddet og vasket ut etter seg, så vil absolutt anbefale disse og kommer uten tvil til å bruke de igjen ved senere anledning.

Juni 2021
Grethe Østrem5 stjerner

Det ble skiftet dører og dørbremser i ett hurtig tempo og gutta smilte mens de utførte jobben. Har ingenting negativt og si om Frøyland Bygg. Bruker dem gjerne igjen i fremtiden.

Mai 2021