5 tegn på at du trenger nye vinduer

Vinduer spiller en avgjørende rolle for den generelle komforten, energieffektiviteten og den estetiske appellen til hjemmet ditt. Over tid kan imidlertid vinduer forringes, noe som kan føre til ulike problemer som kan påvirke komforten i bomiljøet ditt. Hvis du lurer på om det er på tide å investere i nye vinduer, her er fem tegn å se etter:

Ring oss på 40 00 35 05 eller send en melding via kontaktskjemaet under.

1. Trekk og energiineffektivitet

Et av de vanligste tegnene på at det er på tide å bytte ut vinduene er tilstedeværelsen av trekk. Hvis du føler en merkbar bris eller kald luft nær vinduene, er det en klar indikasjon på at vinduene dine ikke lenger gir en effektiv barriere mot elementene. Dette kan påvirke energieffektiviteten til hjemmet ditt betydelig, og føre til høyere oppvarmings- og kjøleregninger. Investering i komfortvinduer av høy kvalitet med avanserte isolasjonsteknologier, et glasssystem konstruert for å reflektere hjemmets strålevarme samtidig som det blokkerer UV-stråler fra å påvirke temperaturen i hjemmet ditt, kan bidra til å opprettholde en behagelig innetemperatur, og redusere energikostnadene.

2. Synlige tegn på slitasje

Ta en nærmere titt på tilstanden til vinduene dine. Er det tegn på slitasje som avskallet maling, skjeve rammer eller råtnende tre? Disse signalene tyder på at vinduene dine har nådd slutten av levetiden og ikke lenger gir beskyttelsen hjemmet ditt trenger. Skadede vinduer kompromitterer ikke bare hjemmets sikkerhet, men reduserer også komfort og utseende på hjemmet. Oppgradering til nye, holdbare vinduer kan forbedre både den estetiske og strukturelle integriteten til hjemmet ditt.

3. Overdreven støy

Vinduer skal fungere som en barriere for ekstern støy, og gi et fredelig og stille bomiljø. Hvis du finner ut at de nåværende vinduene tillater for mye støy utenfra å filtrere inn i hjemmet ditt, kan det være på tide med en oppgradering. Komfortvinduer kommer med forbedrede lydisoleringsfunksjoner, som sikrer at hjemmet ditt forblir et fredelig fristed borte fra omverdenens kjas og mas.

4. Vanskelige å betjene

Vinduer som er vanskelige å åpne, lukke eller låse utgjør en sikkerhetsrisiko og indikerer underliggende problemer. Over tid kan rammer vri seg, låsemekanismer kan ruste, og bevegelige deler kan slites ut, noe som gjør det utfordrende å betjene vinduene dine. Dette kompromitterer ikke bare hjemmets sikkerhet, men hindrer også muligheten for riktig ventilasjon.

5. Kondens og misfarging

Hvis du merker kondens eller misfarging mellom glassrutene til doble eller trippel-rute vinduer, signaliserer det at du må sjekke dem for tetningsfeil. Skadede tetninger lar fukt infiltrere, noe som fører til redusert isolasjonskapasitet og nedsatt sikt. Dette påvirker ikke bare den estetiske appellen til vinduene dine, men indikerer også en nedgang i ytelsen. 

Hvis du gjenkjenner disse tegnene og adresserer dem raskt, kan du spare penger i det lange løp ved å forbedre energieffektiviteten, øke sikkerheten og øke den totale verdien av hjemmet ditt. Oppgradering til moderne, energieffektive vinduer vil ikke bare gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt, men også bidra til langsiktige besparelser og bærekraft.

Kontakt oss

Ønsker du et prisoverslag på ditt prosjekt?

Fortell oss om dine planer, og legg gjerne ved tegninger/bilder av det dere ønsker hjelp med! Vi vil innen kort tid ta kontakt med dere på telefon for å bli kjent med dere og prosjektet. Normalt vil vi kunne gi dere et prisoverslag direkte over telefon.

PS! Gjelder din henvendelse en forsikringssak? Da kan du kontakte Frøiland Bygg Skade.

Hvor befinner ditt prosjekt seg?
Hvilken tjeneste eller tjenester trenger du hjelp med?
Du kan velge så mange du vil!

Maximum file size: 6MB

Tillatte filtyper: PDF, DOC(X), JPG/JPE/JPEG, GIF, PNG.
Maks filstørrelse: 6 MB. Maks antall filer: 6 stk.

Kontaktinformasjon

Nå trenger vi bare kontaktinfo, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Section

Section

Vil du legge til en kontaktperson nr. 2?
Use Shift+Tab to go back

*Betingelser og vilkår gjelder.

Tilbakemeldinger

Fornøyde kunder er det vi lever av

Utmerket
Ifølge 77 anmeldelser
Per Einar Kanestrøm
Per Einar Kanestrøm
28. Mars, 2024
Vi har hatt tre oppdrag via Frøyland Bygg de siste 2 årene. Veldig gode erfaringer. Skifting av kledning, etterisolering, skifte av vinduer, ytterdør etc. De kom med gode forslag til løsning, og leverte som avtalt / forventet. Dyktige og hyggelige fagfolk som gjorde jobbene. Anbefales.
Anders Gustavsen
Anders Gustavsen
18. Mars, 2024
Jeg har fått utvidet terrassen, og satt opp gjerde/levegger, m.m.. Veldig bra og pent utført arbeid av Aleksander Erikkson. Det jeg særlig setter pris på er punktligheten og kommunikasjonen underveis. Erfaringsmessig er kanskje ikke alle håndtverkere like flike til å være punktlige og komme på avtalt tidspunkt, m.m. men her har Aleksander imponert. De varmeste anbefalinger. Og jeg kommer garantert til å bruke han igjen når jeg skal pusse opp og/eller trenger bistand av snekker :)
Tiffany Miller
Tiffany Miller
24. Januar, 2024
Very impressed with both the customer service of Frøiland Bygg and the craftsmanship of Are and Devidas. We felt included and listened to in the process. Working on an old home is not easy, and they made the process go smoothly. The attention to detail was fantastic and at the end of every day our house was left clean and as livable as possible during renovation. Really happy and would highly recommend. Thank you very much!
Olav Nessa
Olav Nessa
11. Januar, 2024
Skifting av vindu ble utført til avtalt tid. Rask og flink tømrer, nydelig arbeid!
Trond Arthur Vatsvåg
Trond Arthur Vatsvåg
22. Desember, 2023
Frøiland Bygg har hatt et mindre oppdrag for oss. Det har vært en ryddig prosess fra start til slutt. Fagfolkene kom på avtalt tid, gjorde bra arbeid, og ryddet fint opp etter seg. Vi kan trygt anbefale Frøiland Bygg.
Lars Ole Reve
Lars Ole Reve
18. Desember, 2023
Sendte søknad på nett, Vidar tok kontakt rimelig kjapt så avtalte vi hva som skulle gjøres. Ikke mange dager etter kom tilbudet som var overkommelig å di kunne sette igang kort tid etter, 2-3 uker. Vi kom med litt ekstra vi ville gjøre når vi først var igang å dette tok di på strak arm. Kjempe fornøyde fra start til slutt. Gode folk! Christer fra kontoret holdt god kontakt gjennom projektet og samme gjorde Erlend og Benjamin som var på taket. Vi er kjempe fornøyde med resultatet vi fikk fra Frøiland Bygg og det ble slik som vi avtalte og så for oss. Takk for hjelpen! Anbefales!
Tonje Sandved
Tonje Sandved
13. Desember, 2023
Frøyand bygg byttet ytterdør og 4 vinduer hos meg. Raskt og effektivt og ryddig. Jeg er veldig fornøyd. Peter og Teddy var koselige, hjelpsomme og imøtekommende . Ikke alle som har jobbet her jeg steker vafler til , men de fortjente det. Anbefaler dere på det varmeste. God jul 😊🎄
Tine Simi Brun
Tine Simi Brun
4. Desember, 2023
Måtte rive en gammel garasje og fikk bygget et fin platting isteden. Kommunikasjonen var svært god - rask å svare, og vi fikk diskutert ulike løsninger. De tok seg av kommunikasjon med kommunen angående tillatelser, og var svært god med naboene gjennom hele prosessen. De jobbet effektivt og jeg er svært fornøyd med resultatet. Takk!
Bjarne Jensen
Bjarne Jensen
1. Desember, 2023
Skiftet inngangsdør og 6 vinduer. Veldig proft og bra utført arbeid. Ryddet veldig fint, og tok med seg alt det som ble skiftet ut.