Stokkaveien rehabilitert

Vi er i mål med rehabilitering av Stokkaveien 67. Arbeid er utført i samarbeid med byantikvaren i Stavanger, og vi har tilbakeført boligblokken til opprinnelige utførelse som 1952.
 
På taket ble det langt nytt undertak, nye takvinduer og takhatter. Det ble benyttet enkelkrom tegl, rød lille dansk som er en likhet som opprinnelig tak fra 1952. I fasaden benyttet vi Sto Nordic og arbeidet besto i at vi høvlet av gammel puss og maling.
 
Fasaden ble pusset med armerings nett og behandlet med Stolit K 6 for å få utrykket som byantikvaren ønsket. Alle vinduer i fasader ble pusset og malt.
 
Vi i Frøiland Bygg har vært totalentreprenør, og Brødrene Lie har utført arbeid med beslag, renner og nedløp. RSM fasade har utført fasadearbeidet, og Consult1 har hatt prosjektadministrasjon for prosjektet.
 
Tusen takk for oppdraget!

(Foto: Consult1)