10 år i Frøiland Bygg

Tømrer Ørjan Kvalvik har jobbet 10 år hos oss i Frøiland Bygg, og dette ble markert. Det er utrolig flott å ha så dyktige medarbeidere med lang erfaring.

– Jeg stortrives i jobben, forteller Ørjan. Og det er ingenting som gjør oss mer glad enn å høre nettopp dette. Det beste med å jobbe i Frøiland Bygg er enkelt for Ørjan å svare på.

– Kollegaene mine. Det er så trivelige folk jeg jobber med, forteller han. Ørjan understreker at miljøet er solid og at de jobber bra sammen.

Rehabilitering
Dagene til Ørjan er varierte. Han jobber mest med rehabilitering av hus.

– Oppgavene er varierte. Noen ganger renoverer vi hele huset. Andre ganger så bytter vi vindu eller tak, etterisolerer eller slår på ny kledning. Ørjan har god og lang erfaring med slike prosjekt. 

Mye har forandret seg de siste 10 årene. Nå ønsker kundene å være mye mer delaktig i prosjektene.

Kundekontakt
– Kundene vet hva de vil ha, og har satt seg inn i løsninger og materialvalg på en helt annen måte enn tidligere. Derfor er kundekontakt og oppfølging en svært viktig del av jobben, sier han.

Vi ønsker å takke Ørjan for solid og god innsats de siste 10 årene. Vi er heldig som har deg med på laget slik at vi kan skape gode opplevelser sammen!