Bildet over: Thomas Borsheim, prosjektleder Byggmester Sagen, Magne Mæland, bas Byggmester Torgersen, Rolf Hodne, daglig leder Frøiland Bygg og Arild Vika Karlsen, daglig leder NSE Bygg.

Stor jobb for nye SUS

– Vi i Frøiland Bygg er svært fornøyde med å få denne store kontrakten med å bygge forskjellige veggsystemer i det nye sykehuset i Stavanger. Dette er en anerkjennelse for oss som selskap og kontrakten sysselsetter mange framover, sier daglig leder Rolf Hodne.

Frøiland Bygg skal bygge innervegger i det største pasientbygget, A-bygget, og levere fibergipsvegger, spesialvegger med røntgenavskjerming, nettingvegger i datahaller og vinduer i fibergipsvegger samt prefabrikerte kjøle- og fryserom.

– Avtalen sikrer oss arbeid for 23 personer og vi gleder oss til å komme i gang. Det er utrolig flott å være en del av å bygge nye SUS, som er et spennende og betydningsfullt prosjekt, sier Rolf Hodne. Kontraktens verdi for Frøiland Bygg er på over 44 millioner kroner inkl. mva.

Prosjektdirektør for nye SUS, Kari Gro Johanson, er glad for å kunne tilby flere lokale selskaper disse kontraktene.

– Det er veldig kjekt å se at lokale selskaper er konkurransedyktige på kvalitet og pris, og vi gleder oss til å komme i gang med arbeidet, sier hun.

Fakta:

  • Nye SUS (Stavanger Universitetssykehus) bygges på Ullandhaug
  • Første byggetrinn skal stå klart i 2023
  • Bygget er planlagt til å bli 105 000 m²
  • Det blir enerom med bad i 640 sengerom
  • Helse Stavanger betjener et område med ca. 380.000 innbyggere
  • Det nye sykehuset vil ha om lag 8000 ansatte
Kari Gro Johanson ved SUS.
Prosjektdirektør Kari Gro Johanson ved SUS. Foto: Pål Christensen